Három év után tartott újra partnerpartyt az Amadeus

Forrás: turizmus.com

 2022. október 25. 16:55

Három év után újra meghívta partnereit az Amadeus Magyarország egy esti, vacsorával összekötött szakmai rendezvényre a Twentysix Budapest Restaurant and Cafe-ba.

Az eseményen több mint félszáz utazási irodás szakember vett részt, akiket Szula Márk, az Amadeus Magyarország Country Managere köszöntött, majd bemutatta nekik a friss, nagyközönségi utazási szokásokkal kapcsolatos felmérésüket.

Ezután Robert-Emilian Komartin (Travel Sellers, South & Central Europe) és Sascha Nau (Head of NECSE Corporate Marketing) beszélt az iparág jelenlegi helyzetéről, az azt érintő események kapcsán elképzelhető jövőről, valamint az innováció fontosságáról. A két előadó egy több megállós szakmai rendezvénysorozat részeként jött a magyarországi eseményre, korábban többek között Üzbegisztánban, Romániában és Máltán is jártak.

amadeus_partnerparty

Három év után egy esti, vacsorával összekötött szakmai rendezvényen látta vendégül partnereit az Amadeus Magyarország

Fotó: Turizmus.com

Az előadások után kötetlen beszélgetéssel egybekötött,  hangulatos, közel-keleti ízekben bővelkedő vacsorát költhettek el együtt résztvevők. Az este hátra lévő részében az Amadeus vendégei megosztották egymással az elmúlt évek tapasztalatait, valamint hasznos visszajelzéseket is adtak az új disztribúciós lehetőséggel, az NDC-vel kapcsolatban.