Három év után világsztárokkal tér vissza a Strand Fesztivál Zamárdiban

Forrás: turizmus.com

 2022. augusztus 05. 22:49

Augusztus 18-21. között tizedszerre nyitja meg kapuit Zamárdiban a Strand Fesztivál, a MOL Nagyon Balaton egyik fő eseménye.

Idén nem egyszerűen csak visszatér Zamárdiba a Strand Fesztivál, de a szervezők közlése szerint a megszokott színvonalú nemzetközi kínálattal készülnek a négynapos Balaton-parti programra. A korábban bejelentett világsztárokon felül idén a Nagystrandon lép fel Sean Paul, a Clean Bandit, Alvaro Soler és a francia house DJ, Kungs is. A fesztivál korábban bejelentett előadói közt olyan fesztiválsztárokat találunk, mint Parov Stelar, Tom Walker, Sam Feldt és a The Stickman.

Sean Paul legutóbb 2019-ben járt volna Magyarországon, ám akkor betegségre hivatkozva lemondani kényszerült fellépését. A jamaikai rapper rajongói így az idei STRAND Fesztiválon pótolhatják az elmaradt koncertélményt. Az idén máris új dallal, az „Everything But You”-val jelentkező Clean Bandit brit elektropop-trió már többször adott Magyarországon koncertet, Alvaro Solert azonban eddig mindössze egy alkalommal hallhatta élőben a hazai közönség, augusztus 20-án igazi ünnepi fiesztát várhatunk tőle. A még mindig csak 25 éves Kungs pedig a David Guettát követő francia house DJ-k új generációját képviseli majd a fesztiválon.

A fesztivál tizedszerre nyitja meg kapuit Zamárdiban augusztus 18-21. között

Fotó: Strand Fesztivál

A külföldi neveken túl 50-nél is több hazai előadónak is biztos helye van már a fesztivál programjában. A két évvel ezelőtti mezőny olyan fellépőkkel bővült, akik már főszerepet kaptak a programban, ilyen Azahraih, Dzsúdló, vagy éppen a Carson Coma.  Az augusztus 20-i ünnepi programot április 11-én jelentik be a szervezők, annyit azonban már most is tudni lehet, hogy a zamárdi Nagystrandon durran majd a Balaton legnagyobb tűzijátéka.

A 2013-ban, a MOL Nagyon Balaton-sorozat kiemelt eseményeként elindított Strand Fesztiválra a három- és négynapos bérletek mellett kedvezményes diákjegy is vásárolható 29 990 forintért.

A teljes program ITT található.