Három tenor operagálája a Margitszigeten

Forrás: turizmus.com

 2016. július 13. 13:57

A zeneirodalom legszebb és legszívhezszólóbb melódiái hangzanak el három világhírű tenor − James Valenti, Sébastien Guéze és Martin Mühle − előadásában július 22-én a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon.

Három fiatal, a nemzetközi színpadokon már bizonyított sztártenor találkozik a Margitszigeti Nagyszínpadon, hogy versenyre keljen a közönség, elsősorban a hölgyek kegyeiért. Mindhárman nagy egyéniségek, különböző karakterek, ám lehengerlő hangi adottságaikban, professzionalizmusukban és széles körű nemzetközi sikereik tekintetében azonosak.

 

A német precizitást, ugyanakkor brazil tüzességet sugárzó, erőteljes hangú Martin Mühle sodró lendületű előadásmódja azonnal magával ragadja a hallgatóságot. A mindig mosolygó, játékosan dinamikus, de ha kell, komoly francia tenor, Sébastien Guèze igazi egyéniség, aki a közvetlenségével hívja fel magára a figyelmet. A klasszikusan kimért és az eleganciát képviselő amerikai James Valenti titokzatossága zengő hanggal párosul, rabul ejtve az érzékeket és a szíveket.

A Szabad Tér Színház idei szuperprodukciója világpremier, amelynek alkalmából először lép színre együtt a három sztárénekes. Az operagála a nagy sikerű 3 tenor-koncertek hagyományát kívánja folytatni, és kivételes zenei élményt ígér.

Közreműködik: a Budapesti Filharmóniai Társaság Zenekara

Vezényel: Halász Péter

Érkezzen a helyszínre MAHART színházi hajójárattal!

Bővebb információ és online jegyvásárlás: www.szabadter.hu (x)