Harry Potter világát hamarosan Bécsben is felfedezhetjük

Forrás: turizmus.com

 2022. december 09. 13:03

December 16-án Bécsben ünnepli Európa-premierjét a Harry Potter: A kiállítás, amely a legendás sorozat mágikus világát kelti életre az immerzív dizájn segítségével. Híres jelenetek és karakterek elevenednek meg, és a látogatók eredeti kellékeket és jelmezeket is megcsodálhatnak a filmekből.

Dumbeldore professzor, A Kövér Dáma, Harry, Ron és Hermione valamint a Weasley-testvérek – ikonikus szereplők, jelenetek és legendás állatok elevenednek meg a nagyszabású vándorkiállításon, amely december 16-tól látható Bécsben, a METAStadtban – közölte Bécs Város Külképviseleti Irodája.

harrypotter_kiallitas

Harry Potter™: The Exhibition

Fotó: ALLEGRIA/Matthias Buchegger

Az Európában elsőként az osztrák fővárosban bemutatkozó tárlat alapját J.K. Rowling híres regényei és az ezekből készült nyolc film, a Harry Potter és az elátkozott gyermek című színpadi show, valamint a Legendás állatok filmek első két része adja.

harrypotter_kiallitas

Harry Potter™: The Exhibition

Fotó: ALLEGRIA/Matthias Buchegger

Az ikonikus karaktereket, varázslatos lényeket az immerzív dizájn és a fejlett technológia segítségével keltik életre. Az érdeklődők ezen kívül eredeti kellékeket és jelmezeket is megcsodálhatnak, bájitalt főzhetnek vagy kipróbálhatják a kviddicset, a varázslók legendás sportját.

A mágikus utazásra egészen 2023. március 19-ig lehet benevezni, a teljes árú belépőjegy 29,90 euró. További infó: harrypotter-ausstellung.at