Határokon átnyúló e-kereskedelmi szolgáltatási platformot indít a santungi Linyi Trade City

Forrás: turizmus.com

 2022. június 16. 16:10

A kelet-kínai Santung tartományban, hivatalosan is elindult június 10-én a Linyi Trade City (LTC) határokon átnyúló, e-kereskedelmi szolgáltatási platformja.

A Linyi Port Co. Ltd. és egy sencseni informatikai cég által közösen fejlesztett platform egyablakos vámkezelési szolgáltatást és határokon átnyúló logisztikai megoldásokat biztosít a kül- és e-kereskedelmi vállalkozások számára, olyan funkciókkal, mint például az adatok összesítése és jellegzetes helyi termékek online promóciója - írja a Silkroadhungary.hu.

Ez egyike azon öt városi csoportnak, amelyeket átfogó, határokon átnyúló, e-kereskedelmi kísérleti övezetekként építettek ki Kínában. Linji az elmúlt két évben fokozatosan épített ki a határokon átnyúló e-kereskedelmi iparágak ökoszisztémáját, valamint ezek import- és exportskáláját. A határ menti e-kereskedelem gyorsan növekedett és közöttük az LTC fontos logisztikai központtá és nagykereskedelmi üzletközponttá vált.

Az új platform hatékonyabban segíti tovább Linji határokon átnyúló e-kereskedelmének fejlődését

Fotó: 123rf.com

A helyi vámfelügyeleti központ és Linyi Port parkjától kapott információkra támaszkodva, a platform gyorsabban és hatékonyabban segíti tovább Linji határokon átnyúló e-kereskedelmének fejlődését és segíti egy nemzetközi kereskedelemmel foglalkozó város kiépülését.

A Linji Vámhivatal továbbra is teljes mértékben támogatja a város exportorientált gazdaságának és a külkereskedelmének, azok új formájú fejlesztését, valamint fellendíti a mezőgazdasági termékek és a helyi iparágak exportját – mondta Xu. Yanjun, a Linji Vámhivatal tisztviselője.

A platform elindítása kényelmesebb online vámkezelési szolgáltatásokat nyújt a határokon átnyúló e-kereskedelmi vállalkozások számára. Így több Linjiből származó árut juttatva a világ piacaira és több nemzetközi forrással kapcsolva össze a várost – mondta Li Changcheng, az LTC  Holding Csoport elnöke.