Hazaérkezett az IBUSZ első DELUXE EDITION study tourja a török Riviéráról

Szerző: PR-cikk

Forrás: turizmus.com

 2023. október 26. 15:48

Az utazásszervező húsz viszonteladó partnerének mutatta be a múlt héten árualapjának deluxe kategóriájú hoteleit a török Riviérán.

Az első két napon a beleki régió luxusszállodáit nézte meg a csoport: a Güral, Cornelia, Cullinan, Regnum Carya és Maxx Royal Hotelek minden igényt kielégítő szolgáltatásaikkal, lenyűgöző ételkínálatukkal kápráztatták el a kollégákat. Három éjszakát a Gloria Golf Resort Hotel töltöttek, ahol a Gloria és Executive villák szolgáltatásait vehették igénybe. A luxuskomplexum a természet nyugalmát árasztotta magából az októberi közel 30 fok melegben. A hotel számtalan szórakozási és sportlehetőséggel várja a vendégeit, amiket örömmel próbáltak ki a tanulmányút résztvevői.

A tanulmányút résztvevői a Titanic Mardan Hotelben

Fotó: IBUSZ

A hét közepén a Side-i régió deluxe kategórájú szállodái következtek. A Paloma és Barut hotellánc tagjai a megfizethető luxust biztosítják, ami rendkívül népszerű volt az elmúlt nyári szezonban az IBUSZ utasai körében. Ezek a hotelek elhelyezkedésüknél, sokrétű szolgáltatásaiknál és a közvetlen aranyhomokos, lassan mélyülő tengerpartjuknál fogva biztosítják mindazokat a feltételeket, amelyek szükségesek az ideérkező vendégek elkápráztatásához.

A tanulmányút végén az Antalya-Lara rész következett, ahol a Titanic Mardan Palace pompáját és a szultánoknak kijáró kényeztetést élvezhették a kollégák. Európa legnagyobb medencéje, a közel tízezer négyzetméteres főmedence a csoport egyik nagy kedvence lett.

Természetesen számos szórakoztató program is színesítette a résztvevők tanulmányútját: a Land of Legends Night show, Side óvárosa és az Aszpendosz ókori színházában az Anatólia Tüze évadzáró táncelőadása repítette vissza az időben a csoport tagjait.

Az Anatólia Tüze táncelőadás az Aszpendosz ókori színházában

Fotó: IBUSZ

A hét záró akkordja egy fantasztikus gálavacsora volt a Barut Collection Lara Tirmis Hotel à la carte éttermében, ahol különleges helyi ételeket szolgáltak fel a résztvevőik nagy megelégedésére.

A Barut Collection Lara Tirmis Hotel éttermében különleges helyi ételeket is kóstoltak a csoport tagjai

Fotó: IBUSZ

(X)