Hazai és nemzetközi szakértők adnak zöld tippeket az Utazás kiállításon

Forrás: turizmus.com

 2023. február 20. 19:48

Hogyan csökkenthetik ökológiai lábnyomukat a turisztikai vállalkozások? Mit tehetnek a zöldebb, biztonságosabb jövőért a piaci szereplők? Ezekről a témákról is szó lesz a kiadónk által „Vágyak és törekvések a fenntartható turizmusért" címmel szervezett konferencián, az Utazás kiállítás első napján.

A február 23-i esemény résztvevői a szakma legjobbjaitól hallgathatnak meg előadásokat a jelen szükségleteit a jövő veszélyeztetése nélkül kielégítő, zöld turizmus fontosságáról és alapelveiről.

A felkért előadók nemzetközi és hazai példákon keresztül mutatják be, hogy az általuk képviselt szervezetek és vállalatok milyen lépésekkel indultak el a zöld turizmus felé vezető úton. A közös gondolkodásra hívó prezentációk során kiderül, a turisztikai piac szereplőjeként milyen válaszokat adhatunk korunk egyik legnagyobb kihívására és hogyan építhetjük be az ezzel kapcsolatos jó gyakorlatokat tevékenységünkbe a mindennapi feladatok ellátása közben.

Ismerje meg Ön is mindazokat a törekvéseket és megoldásokat, melyeknek nagy szerepe lehet a turizmus környezetre gyakorolt káros hatásainak csökkentésében és ellensúlyozásába!

Jöjjön velünk egy képzeletbeli utazásra a zöldebb, biztonságosabb jövő felé!

Az eseményre itt tud regisztrálni! https://utazas.hungexpo.hu/turizmus

Helyszín: Hungexpo F1 Fogadócsarnoka (1101 Budapest, Albertirsai út 10.).

Programterv:

13:00 – 13:30 Érkezés, regisztráció
13:30 – 13:35 Vendégek köszöntése
13:35 – 13:50 Princzinger Péter (Magyar Kerékpáros Szövetség, elnök) a belföldi díszvendég BalatonBike365 képviseletében
13:50 – 14:05 Czeiszing Miklós (Német Turisztikai Hivatal, magyarországi képviseletvezető)
14:05 – 14:20 Böröcz Lajos (VIMOSZ, főtitkár), Jandala Csilla (VIMOSZ, vezető kutató)
14:20 – 14:35 Katona Sarolta (Budapest Airport, fenntarthatósági vezető)
14:35 – 14:50 Kávészünet finom falatokkal és frissítő italokkal
14:50-től Turizmus Café panelbeszélgetés

A szakmai konferencia részeként 14:50-től kezdődik az online térből már jól ismert Turizmus Café műsorunk, amely ezúttal élő adással jelentkezik a helyszínen.A fenntarthatósággal kapcsolatos gyakorlatok, kezdeményezések bemutatását fókuszba állító műsorban Vitkovits László, az a&o hostel and hotel Budapest Kft. ügyvezetője, Pethes Ambrus, a Munch.hu business development & marketing managere és Mátray Noémi, a HighVibes Senior event managere válaszol Érczfalvi András műsorvezető témával kapcsolatos kérdéseire.

 

Legyen a vendégünk Ön is, legyen ott az Utazás kiállítás élő Turizmus Café műsorán!