Helló nyár, irány Dubai!

Forrás: turizmus.com

 2017. június 16. 12:06

A 2017-es nyári szezon egyik kedvenc célpontja az Egyesült Arab Emirátusok. Az OTP Travel az elsők között ismerte fel az új desztinációban rejlő lehetőséget, erőteljes online és rádió kampánnyal népszerűsítve a közel-keleti országot.
Hilton Al Hamra Beach & Golf Resort

Hilton Al Hamra Beach & Golf Resort

Fotó: OTP Travel

Molnár Judittal, az OTP Travel ügyvezetőjével beszélgettünk.
„Az Emirátusokban vízi vidámparkok, a gyerekek szórakoztatására épült témaparkok (IMG, Dubai Parks) óriási akváriumok, korcsolya és sípálya, mind-mind azt szolgálják, hogy a gyerekeknek felejthetetlen élményekben legyen részük. Most épül a tengerparton a Dubai Eye, a világ legnagyobb óriáskereke, Abu-Dhabi attrakciója a Ferrari World, a világ legnagyobb, fedett vidámparkja és ha már legek-ről van szó, itt van a világ legnagyobb kört leíró hullámvasútja is. A nyári időszakban a szolgáltatások árai megfizethetőek, sőt kimondottan versenyképesek!
Fontos szempont, hogy az Emirátusok a világ egyik legbiztonságosabb országa, ahol gyakorlatilag nincs bűnözés. A sok attrakció mellett a biztonság miatt is szívesen nyaralnak itt a családok. Véleményem szerint 2017-ben tökéletes választás lehet Ras al Khaimah, amely észak-keleti irányban szomszédos Dubai-jal. A 62 km hosszú, gyönyörű, kristálytiszta vizű tengerpartja a szállodákban rendelkezésre álló all inclusive ellátás, a felnőtt és gyermek medencék, a játszóterek, a számtalan sportolási és szórakozási lehetőség felejthetetlen élményekkel kecsegtet. Az Iceland Water Park medencéivel és csúszdáival pedig különleges élmény a gyerekeknek. Ráadásul itt nem fordulhat elő, hogy a nyaralásunkat az esős, hűvös időjárás miatt a szállodai szobában ücsörögve kellene eltöltenünk” - mondta az ügyvezető.

További érdekességeket az Arab Emirátusokról itt talál!

Burj Khalifa

Burj Khalifa

Fotó: OTP Travel

Atlantis The Palm Hotel

Atlantis The Palm Hotel

Fotó: OTP Travel

Sheikh Zayed mecset, Abu Dhabi

Sheikh Zayed mecset, Abu Dhabi

Fotó: OTP Travel

Az Elfújta a szél helyszíneire is eljuthat az OTP Travellel

Az Egyesült Államokban izgalmas program a Titokzatos dél fantázianevű út, melyet Margaret Mitchell: Elfújta a szél című regényének jól ismert helyszínei ihlettek. További információk az idei újdonságokról>>

(x)