Hét díjat nyert a Visual Europe Group az Eventexen

Forrás: turizmus.com

 2022. május 16. 15:53

Hét díjat nyert a világ legsikeresebb kommunikációs ügynökségeit és rendezvényszervező, illetve rendezvénytechnikai cégeit rangsoroló Eventex döntőjében a Visual Europe Group.

Az Eventex a világ egyik legrangosabb rendezvényes és élménymarketinges díjának számít. Idén 12. alkalommal ítélték oda több száz kategóriában, 28 ország 606 pályázója között. A Visual Europe Group (VEG) négy rendezvénnyel pályázott – Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus, „Egy a Természettel" Vadászati és Természeti Világkiállítás, Szent István Nap, PLANET Budapest Fenntarthatósági Expó és Világtalálkozó –, és összesen 7 díjat nyert: egy aranyat, két ezüstöt és négy bronzot.

„Jelentős teljesítmény, hogy évről évre a rendezvényipar legkiválóbb szereplői közé kerülünk. A díjak egyszerre elismerései a Visual Europe Group magas szakmai színvonalú munkájának, tapasztalatának, innovatív szemléletének és motiváltságának" – fogalmazott Botond Szabolcs, a Visual Europe Group vezérigazgatója.

Tájékoztatásuk szerint a céget az alábbi kategóriákban díjazták:

  • Convention: Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus, „Egy a Természettel” Vadászati és Természeti Világkiállítás (ezüst, bronz)
  • Trade show: „Egy a Természettel” Vadászati és Természeti Világkiállítás (ezüst)
  • European Event: Szent István Nap (bronz)
  • Set Design: PLANET Budapest Fenntarthatósági Expó és Világtalálkozó (bronz)
  • Creative Technology Innovation: PLANET Budapest Fenntarthatósági Expó és Világtalálkozó (arany)
  • Use of AudioVisual: „Egy a Természettel” Vadászati és Természeti Világkiállítás (bronz)

Az „Egy a Természettel” Vadászati és Természeti Világkiállítás négy érmet is hozott a Visual Europe Groupnak

Fotó: VEG

A Visual Europe Group Magyarország és Közép-Európa egyik legnagyobb rendezvénytechnikai cége. Több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezik audiovizuális technikai rendszerek tervezésében, kivitelezésében, karbantartásában és üzemeltetésében. Rendezvényhelyszínek üzemeltetésében, valamint egyedi rendezvények tervezésében és lebonyolításában egyaránt kiemelkedő tapasztalatokkal rendelkezik: többek között a Sziget Fesztivál, a Női Kézilabda Final4, a Hungexpo és a 2020-as férfi labdarúgó Európa-bajnokságra épült Puskás Aréna állandó rendezvénytechnikai partnere. Az Eventex 500 lista résztvevőjeként a világ legsikeresebb rendezvénytechnikai cégei között tartják számon – áll a lapunkhoz eljuttatott közleményben.