Hétvégi nyitóbuli Balatonfüreden a különleges italok szerelmeseinek

Forrás: turizmus.com

 2020. augusztus 19. 20:21

A balatonfüredi kikötőben az augusztus 20-i hétvégén, világmárkák összefogásának köszönhetően szó szerint pezsegni fog az élet. A Moët & Chandon és a Thomas Breitling közös rendezvénysorozattal várja a különleges italok szerelmeseit.

Balatonfüred évről évre rohamosan fejlődik: az emblematikus Jókai- és Vaszary-villa, a Tagore sétány a hattyúkkal, a kikötő, a sok fantasztikus étterem és fesztiválok valódi kulturális központtá tették a várost.

Füreden egyre ismertebb nevek, márkák is megjelennek: idén a Thomas Breitling is „kikötött” itt egy különleges üzlettel, ami egyszerre mutatja be a cég friss kollekcióját és kényezteti az ízelőbimbókat.

A Thomas Breitling is "kikötött" Balatonfüreden

Fotó: Thomas Breitling Yachting Lounge & Store

A Thomas Breitling Yachting Lounge & Store egészen a partig költöztette friss zászlóshajóját. Oda, ahol közönségük, a hajózás szenvedélyének hódolói – a nyílt vízen kívül is ­– megtalálhatók. A Lounge-ben a hétköznapokat azonnal elfeledheti a betérő vendég, és egy-két órát a kikapcsolódásnak tud szentelni igazi minőségi ételek, italok társaságában, a kikötő életét szemlélve.

Az augusztus 20-ával kezdődő hosszú hétvége minden estéjén az itt élők és nyaralók a világelső champagne branddel, a Moët & Chandonnal egy hozzá méltó helyen találkozhatnak. A Yachting Lounge és a kikötői hangulat garantálják, hogy az ide látogatók megkoronázzák a nyár talán utolsó napjait egy igazi zenei és gasztrokalanddal.

Zenei és gasztrokalandokat is ígérnek a hosszú hétvégére

Fotó: Thomas Breitling Yachting Lounge & Store

Az estéken kisebb-nagyobb meglepetések, fellépések is várhatók. Ami biztos, hogy pénteken, augusztus 21-én Kocsis Paulina énekes-zongorista fellépését élvezhetik a vendégek. A feltörekvő, fiatal tehetséget kevesen ismerik, dalait annál inkább, hiszen mai slágereket ültet át sajátos stílusába, tehát a jó hangulat garantált.