Hétvégi Programajánló: Budapest Ritmo

Forrás: turizmus.com

 2017. október 05. 11:09

Megkezdődött a Budapest Ritmo, a közép-kelet-európai térség világzenei fesztiválja, amelyet második alkalommal rendeznek meg. Az eseményen péntektől vasárnapig 29 ország fellépői 24 koncertet adnak az Akvárium Klubban.

A Hangvető és a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál által közösen szervezett Budapest Ritmo programjában lesznek izgalmas közös produkciók a hazai és a nemzetközi színtér kiválóságaival.

Duo Bud - Dél-Korea

Fotó: budapestritmo.hu

A fesztivál október 6-i nyitónapján a Söndörgő az Amsterdam Klezmer Banddel lép színpadra, utána Lajkó Félix és a lengyel Volosi zenél együtt. Szombaton Miczura Mónika és a tunéziai Jawhar, vasárnap a Harcsa Veronikával kiegészülő Transglobal Underground és Fanfara Tirana ad koncertet.

Babra - Magyarország

Fotó: budapestritmo.hu

A kínálatban szerepel térségünk több sztárelőadója, köztük a belgrádi Kal Band, az újvidéki Boris Kovac, a csehországi Ponk trió, az örmény Authentic Light Orchestra vagy a bolgár Oranitza. Koncertet ad a zöldfoki-szigeteki énekesnő, Lura, a spanyol Amparanoia, a zimbabwei Mokoomba, a martinique-i Chassol duó, illetve a marokkói H.A.T. Az idei fesztivál fókuszországa Izrael, ahonnan Shefita, valamint a Malabi Tropical érkezik.

Noura Mint Seymali - Mauritánia

Fotó: budapestritmo.hu

Kapcsolódó cikkek