Hévíz alkalmazkodik az új helyzethez – „The Show Must Go On”

Forrás: turizmus.com

 2020. szeptember 17. 18:20

Az őszi nagyfesztiválok idén elmaradnak Hévízen is, a teljes körű kikapcsolódás azonban továbbra is garantált a fürdővárosban.

Hévíz ősszel is számos élményt kínál

Nagyításért kattintson a képre!

Alkalmazkodva az aktuális helyzethez, takarékosabb költségvetéssel és a járványügyi, biztonsági szabályozásokat maximálisan figyelembe véve, egyedi ötletekkel újította meg a városi programkínálatot  a Hévízi Turisztikai Nonprofit Kft., koncentrálva a hétvégékre és iskolaszüneti időszakokra.

A szabadtéri programok között újdonság például a sétálóutcában felállított LED-falon a koncertfilmvetítés – a filmek között némafilm is lesz zongorakísérettel.

Trendi gasztroélményeket rejt  a „Variációk ABORRA” elnevezésű rendezvény, ahol élő főzőshow-t láthatnak, és Hévíz Város Borával készült különleges ízvariációkat kóstolhatnak meg az érdeklődők, de elmondhatjuk, hogy az őszi szünetben a gyermekekre is gondoltak a szervezők.

A hévízi kereskedők sem maradtak ki a kínálatból, ők októberi Shopping Night programmal készülnek a vásárlás szerelmeseinek nagy örömére.

A szerdai Teleki Miklós orgonakoncertek, a tematikus vezetett városnézések és a hagyományos piacnapok az őszi hónapokban változatlanul folytatódnak.

A fürdővárosi hangulat, a környék természeti gazdagsága, aktív lehetőségei, kulturális és gasztrorendezvényei 100 százalék élményt nyújtanak a Hévízen pihenő vendégek számára.

(X)

Borítókép: Hévízi Turisztikai Nonprofit Kft.

.