Hévízi prezentáció Németországban

Forrás: turizmus.com

 2017. március 19. 11:51

A Mutsch Ungarn Reisen szervezésében a közelmúltban egész napos prezentációt tartott az utazási iroda, a német Lufthansa légitársaság charter üzletága és hévízi szállodák a Frankfurt melletti Bad Homburg konferencia központjában.
A gyógyturistákra fókuszáló utazási iroda délelőtt és délután várta leendő vendégeit, a helyszínen azonnali foglalási lehetőséget is felkínálva. Könnyid László, MSZÉSZ ügyvezető elnök, ezúttal mint Hévíz város tiszteletbeli nagykövete kedvcsináló előadásban mutatta be az ország és a város adottságait, gyógyászati tradícióit valamint a bejegyzett márkanév alatt futó Tradicionális Hévízi Gyógykúrát és az azt nyújtó szállodák általános szolgáltatási színvonalát. Dr Kurth Géza, a Naturmed Hotel Carbona főorvosa egész nap egyéni konzultációk keretében válaszolta meg az érdeklődők kérdéseit, míg a szállodai szakemberek az egyes szállodák sajátosságait ismertették az érdeklődőkkel. A Naturmed Hotel Carbona, a Lotus Therme Hotel & Spa, a Hotel Európa fit valamint a Danubius Health Spa Resort Hévíz és Aqua szállodák munkatársai szintén egész nap az érdeklődők rendelkezésére álltak. A Lufthansa részéről Henry Reutel beszélt az idén 16. alkalommal Lufthansa színekben induló Frankfurt-Sármellék járat kényelmi szolgáltatásairól.

Olaf Battermann a Mutsch Ungarn Reisen németországi ügyvezetője bemutatta a vendégeknek a komplex csomagokat, a repülőtérre való kijutás kényelmi pontjait valamint a régióba érkező vendég számára biztosított egyedi előnyöket.

„A gyógyászati termék és Hévíz mint desztináció iránt töretlen az érdeklődés, ezt egyrészt jól mutatja a mai telt házas rendezvény, valamint az is, hogy a hamarosan induló közvetlen Hévíz-Balaton Airport charter járatok sok időpontban már megteltek” – tudtuk meg Kultsár Judittól, a Mutsch Ungarn Reisen magyarországi ügyvezetőjétől.