Hibrid vásár lesz a jövő évi berlini ITB

Forrás: turizmus.com

 2021. július 10. 13:03

A tervek szerint 2022-ben hibrid formában tartják meg a berlini ITB-t a Berlin ExpoCenter City területén és a világhálón, kora tavasszal.

A világ egyik legjelentősebb turisztikai szakvásárát 2019-ben rendezték meg utoljára élőben. 2020-ban a kezdődő koronavírus-járvány miatt törölték a rendezvényt, idén pedig csak digitális formában rendezték meg.

A jövő évi vásár az élő és a digitális szolgáltatások hatékony ötvözetére épít. A virtuális platform már februárban elérhető lesz, itt már jó előre felvehetik egymással a kapcsolatot a kiállítók, szakmai látogatók és a média munkatársai, és jelentős mennyiségű hasznos tartalmat is találnak majd.

Az élő vásár ideje alatt, március 9-13. között végig elérhetőek lesznek a digitális üzleti szolgáltatások, és lehetőség lesz hibrid stand bérlésére is, hogy azok a kiállítók is be tudjanak kapcsolódni, akik pl. utazási korlátozások miatt nem tudnak élőben részt venni a vásáron.

Az élő rendezvényt követően pedig digitális üzleti napokra kerül sor, amelyeken például be lehet pótolni a nem realizált találkozókat.

Személyesen március 9-13. között lehet majd részt venni a jövő évi vásáron

Fotó: visitberlin.de

A vásár hivatalos megnyitója március 8-án lesz a City Cube Berlinben, ezen ugyancsak részt lehet majd venni online formában is. A szakmai látogatókat március 9. és 11. között várják, a nagyközönség pedig a hétvégén tekintheti meg a vásárt.