Hivatásturisztikai kapcsolatépítés az Egyesült Királyságban

Forrás: Magyar Turizmus Zrt.

 2015. július 18. 14:35

A Magyar Turizmus Zrt. londoni külképviselete rendszeresen részt vesz a nemzetközi turisztikai szervezeteket és kongresszusi irodákat tömörítő Oyster Club rendezvényén az Oyster Summer Party-n.

Megjelenésünk kiemelt témája Magyarország mint üzleti úti cél bemutatása volt a brit hivatásturisztikai szakma számára.

A Meeting Show UK kiállításhoz kapcsolódó eseményre idén július 8-án került sor. Az MT Zrt. londoni külképviselete 2012. óta tagja az Oyster Clubnak, amelyet azok a turisztikai képviseletek és kongresszusi irodák hoztak létre az Egyesült Királyságban, amelyek aktívak a MICE (hivatásturisztikai) szektorban. Az együttesen folytatott marketing promóciók célja, hogy, kihasználják a költségek megosztásából és a desztinációk egymást támogató hatásából fakadó előnyöket.

 

Idén a DSTRKT étterem és bár szolgált a rendezvény helyszínéül London belvárosában. A 25 Oyster Club tag – köztük Málta, Svájc, Franciaország, Németország és Dubai – közel 250 MICE szakmai partnerrel találkozhatott, akiknek az adatbázisát a résztvevők rendelkezésére bocsájtották a rendezvényt követően. Az ily módon bővített és frissített brit hivatásturisztikai adatbázis lehetőséget teremt a célzott üzenetek és meghívók hatékonyabb célba juttatására.

A rendezvényről a Conference & Incentive Travel Magazinban és iparági hírlevelében a következő cikk jelent meg: http://www.citmagazine.com/article/1355442/pictures-oysters-summer-party-2015.

További információ az esemény honlapján:

http://www.themeetingsshow.com/press/Oysters-Summer-Party-2015