Czeiszing Miklós elmondja, hogy készül a német turizmus az újraindulásra – podcast

Forrás: turizmus.com

 2021. március 16. 08:33

A turizmus globális újraindulása állt a múlt héten lezajlott berlini ITB fókuszában. Czeiszing Miklós, a Német Turisztikai Hivatal (DZT) magyarországi képviselet-vezetője a német piac aktuális helyzetéről beszélt a Trend FM Turizmus.com műsorában.

A beszélgetés apropóját a múlt héten virtuális keretek között megrendezett berlini ITB- adta, a  világ egyik legnagyobb turisztikai börzéjén idén 120 ország több mint 3500 kiállítója vett részt online.

Lehetséges, hogy már a húsvéti ünnepek körül, de várhatóan legkésőbb nyáron újraindulhat a turizmus Németországban, mind a belföldi, mind a kiutazások tekintetében. A legfontosabb ehhez a széles körű tesztelési stratégia lenne – hangzott el a rádióműsorban.

A Czeiszing Miklóssal készült interjúban szóba került a virtuális ITB, a turizmus globális és lokális újraindulása, a német turisztikai piac aktuális helyzete és a DZT jövőbeli tervei is.

Hallgassa meg a teljes rádióinterjút, amiben Czeiszing Miklós elmondja, hogy mire és pontosan hogyan készül a német turisztikai szakma.

A műsort minden héten csütörtök délután, 17 óra után követhetik élőben a Trend FM műsorán!