A turizmus legszebb karácsonyfája – fotópályázat

Forrás: turizmus.com

 2019. december 10. 12:17

Küldjön egy fotót a munkahelyén felállított karácsonyfáról, s nyerjen Turizmus.com Magazin előfizetést és páros belépőt a szakma február 1-jei évadnyitó fogadására a Budapest Kongresszusi Központba!

Mi már felállítottuk a Turizmus.com karácsonyfáját a szerkesztőségben. Igaz, csak egy picinykét, mert méretesebb fához nincs elég helyünk, de így is megmelengeti a lelkünket, ahányszor elmegyünk mellette, és szerényen jelzi, ideje az adventi hangolódásnak.

Az önök szállodájának lobbyjában, éttermében, utazási irodájában, ügyfélterében bizonyára a mienkénél nagyobb, pompásabban feldíszített fa köszönti a vendégeiket, ügyfeleiket, partnereiket. Büszkélkedjen el vele, mutassa meg a saját karácsonyfájukat a széles szakmai közönségnek, hogy minél többen gyönyörködhessenek benne!

 

A TURIZMUS LEGSZEBB KARÁCSONYFÁJA címmel fotópályázatot hirdetünk!

 

Önnek nincs más teendője, mint lefotózni a munkahelyén felállított karácsonyfát, és beküldeni. A fotókat közzétesszük a helyszínnel együtt, és a karácsony előtti héten szavazásra bocsátjuk olvasóinknak.

 

Miért éri meg részt venni a karácsonyfa-fotópályázaton?

  • Az első három, legtöbb szavazatot kapott karácsonyfa-fotó beküldőjének nyereményként felajánlunk egy-egy egész éves Turizmus.com Magazin előfizetést 2020-re.
  • Az 1. és a 2. helyezett cégtől, illetve helyszíntől 2-2 főt meghívunk a február 1-jei Turizmus Évadnyitó Gálára a Budapest Kongresszusi Központba.
  • Az 1. helyezettet mindezeken felül egy kávéfőző géppel is megajándékozzuk, amelyet odatehet majd a turizmus legszebb karácsonyfája alá.

 

Hogyan vehet rész a pályázaton?

Küldjön be a munkahelyi karácsonyfájukról 1 db fotóthelyszín megnevezésével erre a címre: fotopalyazat@turizmus.com

Beküldési határidő: december 13. (péntek) 24.00 óra
Szavazás kezdete: december 15.
Szavazás zárása: december 19. 17.00 óra

Pályázatonként 1 db fotót várunk a munkahelyi karácsonyfáról a helyszín megnevezésével. Beküldés: december 13-án éjfélig

Fotó: Pixabay

Eredményhirdetés: december 20-án a Turizmus.com-on, a Bulletinben és a Facebook-oldalunkon.

Hangolódjunk együtt a karácsonyra!

A Turizmus.com csapata