Holdfényfürdőzés a Hévízi-tavon

Forrás: turizmus.com

 2021. szeptember 20. 12:13

Szeptember 24-én, este 7 és 10 óra között különleges programra várja vendégeit a Hévízi Tófürdő. Idén először és utoljára, csak korlátozott létszámmal lehetőség nyílik az esti fürdőzésre a világhírű hévízi tavon.

A vendégeket nem csak a meleg termálvíz várja a hűvös őszi estén, hanem élő zenével, őszi finomságokkal, koktélokkal és ajándékokkal is várja őket a szervező Hévízgyógyfürdő csapata.

Ezen a napon a Tófürdő Festetics bejárata 19 órakor újra megnyitja kapuit, és a tó egy kijelölt partszakaszán, kivilágított környezetben lehetőség nyílik késő esti fürdőzésre. A koktélokat és a finom őszi ételeket a Vitál Bár teraszán szolgálják majd fel, míg jó hangulatról élő zene gondoskodik.

Aki szívesen részt venne a hangulatos esti fürdőzésen, annak érdemes előre megvásárolni jegyét, mivel a jegyek csak korlátozott számban állnak rendelkezésre. Elővételben 4500 forintba kerül a jegy, míg a helyszínen, szeptember 24-én 18.30-tól 5000 forintért válthatjuk meg belépőnket, ami egyébként a wellnessrészleg használatát is tartalmazza, ahol egyidejűleg 50 fő tartózkodhat majd.

tofurdo

Szeptember 24-én este 7 és 10 között esti fürdőzésre várja vendégeit a Hévízi Tófürdő

Fotó: Hévízi Tófürdő/Mészáros Norbert

A szervezők nemcsak programról, de nyereményekről és meglepetésekről is gondoskodtak, és vacsorát sem kell magunkkal vinni Tófürdőbe, mert a Hotel Spa Hévíz séfje kimondottan erre az alkalomra állított össze egy kis őszi ételválogatást.