Home office Tourinform és virtuális turizmus Gyenesdiáson

Forrás: turizmus.com

 2020. március 31. 12:25

A Gyenesdiási Turisztikai Egyesület munkatársai is home office-ban látják el munkájukat március közepe óta. A folyamatban lévő feladatok ellátása nincs helyhez kötve, így zökkenőmentesen alkalmazkodtak a kialakult helyzethez.

Készülnek a nyomdába küldendő anyagok, grafikai munkák; információszolgáltatáshoz a frissítendő anyagokon dolgoznak; online felületeiket folyamatosan töltik, frissítik; készül a partnereik körében az év elején készített felmérés összegzése.

Facebook oldalukon a rendkívüli időszakban Virtuális séták Gyenesdiáson sorozatot indítottak, mellyel az otthonokba varázsolják a település rendezvényeit, garantált programhelyszíneit.

A Nyugat-Balaton üdülőfalujának rajongói örömmel fogadták a kezdeményezést, hiszen így a távolból is „megélhetik" az elmúlt tavasz emlékeit.

Facebook oldalukon a rendkívüli időszakban Virtuális séták Gyenesdiáson sorozatot indítottak

Fotó: Gyenesdiási Turisztikai Egyesület

Legújabb termékfejlesztési projektjük utolsó simításait végzik, melyben a természetjárást, az aktív kikapcsolódást és a családi játék élményeit ötvözik.

Ahogy a Magyar TDM Szövetség napokban elkészült felmérése is mutatja, a tagság elsősorban folyamatos tájékoztatást vár el a helyi szervezettől. Ennek tükrében a gyenesdiási érdekképviseleti egyesület is folyamatosan figyelemmel kíséri a fejleményeket, és hírlevélben, illetve zárt Facebook-csoportban rendszeresen tájékoztatja tagjait. Mindehhez komoly partnerük, nagy segítségük az országos TDM szervezet.

A Tourinform iroda személyes ügyfélfogadását ugyan átmenetileg szünetelteti, de e-mailben és telefonon továbbra is készséggel állnak rendelkezésre.