Horvátországi álomutazását tölti az Epic Week hazai nyertese

Forrás: turizmus.com

 2019. szeptember 19. 10:40

Élő Bence, az idei Epic Week in Croatia nevű nyereményjáték győztese megkezdte egyhetes álomutazását Horvátországban.

Bence a saját elképzelése szerint rakta össze hétnapos horvátországi álomutazását, melyet a közösségi oldalakon, mintegy 10 ezer ember részvételével zajlott játékban nyert el az alább megtekinthető videójának köszönhetően.


„Az eddigi Olaszországból, Lengyelországból és az Egyesült Királyságból kikerült győztesek után rendkívül nagy örömünkre szolgál, hogy ezúttal Magyarországról érkezett utazót láthatunk vendégül, aki saját maga választotta ki a számára leginspirálóbb tevékenységeket és élményeket. Horvátország, mint turisztikai célpont, egész éven át remek lehetőségeket kínál. Biztos vagyok benne, hogy Bence előtt egy felejthetetlen hét áll” –mondta Kristjan Staničić, a Horvát Idegenforgalmi Közösség igazgatója.  Az utolsó Epic Week kampány kiváló promóciós eredményeket ért el, amit a több mint 2 milliós elérés is igazol.

A 23 éves Bence, kinek 36 ezer követőt számláló Intagram-profilja is teljes egészében az utazásokról szól, álomútjában szerepel egy zip line repülés Omišban, hőlégballonos repülés a Hrvatsko Zagorje felett, látogatás a Zavratnica-öbölbe, kalandozás a Papuk Természetvédelmi Parkban, egy éjszaka az egyik világítótoronyban és siklóernyőzés Buzetben. A választott programon felül Bencét egy tematikus nap is várja Zágrábban.

Élő Bence egy 10 ezer ember részvételével lezajlott játékot nyert meg

Fotó: croatia.hr

 

Bence útja vélhetően hozzájárul Horvátország még kedvezőbb pozicionálásához a magyar piacon. Az év első nyolc hónapjában mint egy 568 ezer magyar turista 3 millió vendégéjszakát töltött el Horvátországban, ami a tavalyi év azonos időszakához képest a magyar küldőpiacról 4 százalékkal több vendéget és 2 százalékkal több vendégéjszakát jelent. Ezekkel a számokkal Magyarország bekerült a legtöbb vendégéjszakát adó küldőországok top 10-es listájára.

Szeptember 26-án HTZ magyarországi képviselete sajtóreggelin tájékoztatja a média képviselőit a legújabb horvátországi turisztikai hírekről, a nyári szezon kitűnő eredményeiről, valamint a szezon utáni időszak idegenforgalmi lehetőségeiről Horvátországban.

Ezenkívül szervezés alatt áll az október 28-án Budapesten megrendezésre kerülő „Sell Croatia“ workshop, amelyre mintegy 100 magyar és horvát utaztatót várnak, illetve a HZT részt vesz a november 12-én megrendezésre kerülő MICE Business Dayen is, amely az üzleti utaztatók legjelentősebb magyarországi rendezvénye.