ibis Music és Loft a Szigeten

Forrás: turizmus.com

 2019. augusztus 05. 15:02

Kilenc feltörekvő előadóművész mutatkozik be az ibis Európa Színpadán a hotellánc egy-egy kulcsfontosságú régiójából. A legjobb fotók készítői sátrukat egy éjszakára felcserélhetik a Szigeten felállított ibis Loftra.

A tavasszal indult ibis Music első szakaszában a márka 44 szállodájában világszerte 17 országban több mint 90 művész lépett fel. Az ibis az új helyi produkciók megismerése érdekében a világ legnépszerűbb zenei streaming szolgáltatásával, a Spotify-jal működött együtt, így lehetőséget kínált a vendégeknek és az utazóknak, hogy új zenéket ismerjenek meg.

 

Fotó: ibis-music.com

A Sziget Fesztiválon az ibis által támogatott Európa Színpadon is egész héten a világ különböző részeiről érkező zenék felfedezése lesz a középpontban. A fesztivál első napján (augusztus 7.) a színpad programját az ibis állította össze, lehetőséget adva az ibis Music döntősei számára a bemutatkozásra.

A kilenc előadó: Naë (Franciaország), Nxdia (Egyesült Királyság), Gilsons (Brazília), Moglii (Németország), Maria Yfeu (Spanyolország), Qaayel (Marokkó), MVNSI (Belgium), So Flow (Lengyelország), Glass Cristina (Mexikó).

A kilenc döntős közül egy szerencsés kaphatja meg az ibis Music 2019 legjobb feltörekvő zenésze díjat.

A döntősök fesztiválfellépését a közönség az www.ibis-music.com oldalon tekintheti meg, ahol szavazhat is. A győztes a Sony Music UK 4th Floor Creative csapatától kap mentorálási lehetőséget.

 

Fotó: ibis-music.com


ibis Open Studio: közösség tér és a legkényelmesebb éjszaka

Az ibis nemcsak színpaddal, egy különleges közösségi térrel is készül a Szigetre. Az ibis Open Studio – amely egyszerre fejezi ki a márka nyitottságát és a zenével való kapcsolatát – kétszintes, nyitott oldalú, sátortetős helyszín, számos szórakozási lehetőséggel, amelyekhez a fesztivállátogatók csatlakozhatnak barátaikkal.

Az ibis Open Studio mellett a fesztivállátogatók a lehető legkényelmesebb éjszakát is megnyerhetik az ibis exkluzív helyszíni szállásán, a Loftban. A fesztivál ideje alatt az ibis Open Studio ihlette fotópályázat legjobb fényképeit készítői közül hatan lehetőséget kapnak arra, hogy sátraikat hátrahagyják, és egy éjszakára a Loftba költözzenek – olvasható a lapunkhoz eljuttatott közleményben.