IBUSZ – Omán első kézből

Szerző: PR-cikk

Forrás: turizmus.com

 2023. december 05. 14:35

Interaktív rendezvénnyel készült az IBUSZ azoknak a partnereknek, akik szeptember elején nem tudtak részt venni az országjáró ománi roadshow helyszínein.

Kovács Péter partnerkapcsolati vezető nyitotta meg a rendezvényt, és köszöntötte a közel 90 utazási irodai értékesítőt és a meghívott vendégeket. A köszöntés után Komora Zoltán vezérigazgató-helyettes tartott egy rövid összefoglalót az idei sikeres évről, és nagy örömmel számolt be az idei tél újdonságáról, a Magyarországról először november 24-én a teljes telt házzal elindult közvetlen salalah-i charterjáratról.

Ezt követően az ománi vendégek, Inga KAMAN, az Orascom Hotels Management értékesítési vezetője (Fanar Beach Resort*****, Salalah Rotana Resort*****, Juweira Luxury Boutique Hotel*****) és Ginu ABRAHAM, a SILENT SANDS ügyvezető igazgatója tartottak közel egyórás, minden fontos részletre kiterjedő prezentációt.


Az IBUSZ mindig is nagy hangsúlyt fektetett az oktatásra, ezért tartotta fontosnak, hogy a célterületről érkező vendégek valóban első kézből adják át az értékesítést támogató legfontosabb tudnivalókat. Részletesen bemutatták a szállodákat és a fakultatív kirándulások tárházát is.

Ezt követően dr. Szatmári Tibor Magyarország korábbi ománi nagykövete tartott egy színes előadást Ománról, kiemelten hangsúlyozva az országban található stabilitást, biztonságot és az ománi emberek vendégszeretetét. Termes Nóra hálózati és marketingigazgató pedig élőben jelentkezett be Salalah-ból, aki az első charterjárattal kapcsolatos tapasztalatokat és az első hét élményeit, illetve hasznos információit osztotta meg a szállodákról, programokról és az utasok benyomásairól.

Salalah-ba a Smartwings légitársasággal közösen működteti járatát az IBUSZ, ezért Farkas Attila, a légitársaság ügyvezető igazgatója mutatta be a közlekedő gépet, útvonalat, és fontos információkkal látta el az értékesítő kollégákat. Végezetül a célterület referense, Baráth Ferenc a foglalásokkal kapcsolatos részleteket ismertette, és az utazással kapcsolatos nélkülözhetetlen információkra hívta fel a figyelmet. A közel kétórás bemutató után a résztvevők kérdéseire került sor. Az ománi partnerek készségesen válaszolták meg pl. a ramadánnal, illetve az egészségügyi ellátásra vonatkozó felvetéseket.

Az IBUSZ charterjáratai 2023. november 24-étől heti rotációban indulnak pénteki napokon egészen 2024 áprilisáig.

(X)