A MICE Business Day kiállítói idén helybe hozzák az élményeket

Forrás: turizmus.com

 2021. október 10. 18:01

A MICE Business Day egyik újdonsága idén az élménytér, ahol egyedi installációk, különleges attrakciók és gasztroélmények várják majd a látogatókat. Az itt megjelenő cégek a klasszikus tárgyalóasztalok helyett egyéni formában, önálló installációval mutathatják be szolgáltatásaikat.

Ha utazási irodát, üzleti utaztatót, konferenciaszervező céget, rendezvényügynökséget képvisel, akkor szakmai vásárlóként ingyenesen vehet részt a MICE Business Dayen. Regisztráljon még ma, hogy az elsők között foglalhassa le majd tárgyalóhelyeit az Önnek legszimpatikusabb szolgáltatóknál.

ITT REGISZTRÁLHAT A MICE BUSINESS DAYRE! >>>

A regisztrált, szervezők által elfogadott szakmai vásárlók az online órarendben október végétől foglalhatnak időpontokat.
mbd_logo

 

Új koncepció: kipróbálható szolgáltatások az élménytérben

Az élménytér a networking első számú színtere lesz a MICE Business Dayen, ahol kipróbálható szolgáltatások, különleges attrakciók és gasztroélmények is várják majd a látogatókat. Eddig már közel 20 élménytéri kiállító jelentkezett be, de a számuk folyamatosan bővül.

Több olyan cég is itt mutatkozik be, amelyik a klasszikus tárgyalóasztal helyett saját standdal, egyedi installációval szeretne megjelenni. Köztük vannak például a már beregisztrált rendezvénytechnikai cégek: a Visual Europe Group, a Special Effects, az Xhibition, a Smarteq vagy a Hotel AVS.

Az élménytérben a MICE Business Day szervezője, a Turizmus Kft. egy kényelmes fotelekkel berendezett lounge-ban fogadja majd az érdeklődőket. Itt többek között elérhetőek lesznek a cég legfrissebb, külön az esemény időpontjára megjelenő kiadványai: a Turizmus.com Magazin novemberi száma és a Business Traveller Hungary új kiadása.

A Magyar Kongresszusi Iroda munkatársaival is lehetőség lesz itt találkozni, csakúgy, mint a Turizmus Akadémia képviselőivel, akiktől első kézből értesülhetnek legújabb képzéseikről.

mbd

A Katlan Tóni Kultúrkonyha standja finom falatokkal várja majd a vendégeket az élménytérben

Fotó: Katlan Tóni Kultúrkonyha

Ezenkívül különleges attrakciók és új gasztronómiai szolgáltatók is megjelennek az élménytérben. A Csillagösvény Labirintusnál kipróbálhatják a hazánkban egyedülálló, úgynevezett "6 perces szőnyeglabirintusok" egyikét, mely a céges csapatépítő rendezvények közkedvelt eleme az élményparkban. A Katlan Tóni Kultúrkonyha pedig finom kóstoló falatokkal várja majd a vendégeket, de bemutatkozik a VisitDebrecen is az élménytérben, mint belföldi desztináció.

mbd

A Csillagösvény Labirintus standjánál bárki kipróbálhatja majd a "6 perces szőnyeglabirintusok" egyikét

Fotó: Csillagösvény Labirintus

A szolgáltatások bemutatása, a networking, valamint a konkrét üzletkötések mellett az élménytérben a vendégek megkóstolhatják a Hungexpo megújult gasztronómiai kínálatát, a folyamatosan friss kávéról a Nespresso gondoskodik, a frissítők mellé pedig a Fornetti céges ügyfeleket megcélzó kínálatába is belekóstolhatnak. Az alkoholos italok sem maradnak ki: ezekről a Zwack és a Szabadkai Pincészet gondoskodnak majd.

A kiállítók folyamatosan frissülő listája a MICE Business Day hivatalos oldalán érhető el.

micelogok