Idén is DreherFeszt a sörgyárban

Forrás: turizmus.com

 2017. július 12. 11:12

2017 sem múlhat el DreherFeszt nélkül: a sörgasztronómiai és zenei élményeket ötvöző sörgyárfesztivált idén szeptember 2-án rendezik meg.

A tavalyi bővítésnek köszönhetően a Dreher Sörgyárak patinás környezetében nem csupán számos romkocsma és csak ezen a napon megkóstolható sörkülönlegesség, hanem két színpad is várja a látogatókat.

A nagyszínpad zenei felhozatala pedig most is igazán vonzó, a legnépszerűbb fesztiválzenekarok köréből ott lesz a Cloud 9+, az Intim Torna Illegál és a Punnany Massif is.


A kisszínpad programja azonban még nyitott, olyannyira, hogy egy most induló, DreherFeszt Felfedző névre keresztelt tehetségkutató versenyen keresik a magukat próbára tenni kész együtteseket a KERET Blog együttműködésével. Az utóbbi a hazai független és underground zenei élet felfedezőjeként rendszeresen kutat fel még kevésbé ismert bandákat és ismerteti meg őket az érdeklődő közösséggel.

A több fordulós megmérettetésnek köszönhetően összesen hat zenekar kap majd fellépési lehetőséget a DreherFeszten: három produkciót a szakmai zsűri, másik hármat pedig a közönség juttathat fel a színpadra. Közülük egy a KERET Blog különdíjaként automatikusan bejut a következő Kikeltető verseny elődöntőjébe, valamint az élő fellépés alapján egy győztes zenekar 100 000 forint értékű stúdiózást is nyerhet.