Idén is lesz színházi fesztivál a Skanzenben

Forrás: MTI

 2022. május 30. 13:40

Második alkalommal rendez színházi fesztivált az Ivancsics Ilona és Színtársai a szentendrei Skanzenben. Az előadássorozatnak a Szabadtéri Néprajzi Múzeum Amfiteátruma ad otthont június 17. és 26. között.

A Szabadtéri Játékok a Skanzenben elnevezésű színházi fesztivál célja a színpadi produkciók műfaji sokszínűségét és a minőségi színház élményét nyújtani a nézőknek.

A programsorozatot a Fekete István regényéből készült és Neumark Zoltán által megzenésített A Koppányi aga testamentuma című nemzeti daljáték nyitja az Ivancsics Ilona és Színtársai előadásában. Június 20-án Böhm-Korcsmáros Szép nyári nap című musicalje, a Magyarock Dalszínház produkciója várja a közönséget.

Június 22-én Urmai Gabriella Kilépőkártya című házassági pszicho-fitnesze látható szintén az Ivancsics Ilona és Színtársai közreműködésével.

A programsorozatot A Koppányi aga testamentuma című nemzeti daljáték nyitja

Fotó: Ivancsics Ilona és Színtársai

Az amerikai Dan Goggin Apácák című zenés komédiája június 24-én várja a publikumot a salgótarjáni Zenthe Ferenc Színház előadásában.

Ebben az évben a kisebbeknek külön programokat kínálnak, június 18-án az Akarsz velem kóborolni? című zenés-mesés kalandjátékkal várják őket Ivancsics Ilona és Színtársai, június 25-én pedig A leleményes lány című interaktív bábelőadást élvezhetik a kicsik a Batyu Színház előadásában, melyre a belépés díjtalan.

A programokról és a jegyvásárlásról az iiszt.hu oldalon lehet tájékozódni.