Idén is lesz WAMP Bécsben

Forrás: MT Zrt.

 2016. április 09. 18:05

A Magyar Turizmus Zrt. ausztriai külképviseletének közreműködésével idén már harmadik alkalommal ad helyszínt a Budapesten már jól ismert WAMP design vásárnak a bécsi Múzeum-Negyed (Musem Quartier).

Ebben az évben április 9-től kezdődően további négy alkalommal mutatkozik be közel 100 kiállító – a WAMP (www.wamp.at) keretein belül – a bécsi közönségnek.

A vásár kiállítóinak fele Magyarországról érkezik, a további résztvevők az osztrák, szerb, szlovák és cseh designerek közül kerülnek ki. Az ékszerek mellett lakberendezési tárgyak, trendi táskák és öltözékek, sőt design élelmiszerek is megtalálhatóak a széles kínálati palettán. A design termékek promóciója a – fesztiválokhoz hasonlóan – egyben országmarketing is, amely a „trendi életérzést“ közvetíti külföldön hazánkról. Nem véletlen, hogy a bécsi WAMP-on az MT Zrt. és partnerei is külön infostanddal képviseltetik hazánk turisztikai kínálatát, első körben a közelgő tavaszi zenei fesztiválokra, valamint a budapesti és balatoni ajánlatokra felhívva a figyelmet. Az MT Zrt. osztrák piacon folytatott aktivitásáról, s a tervezett akciókról további infók ITT