Idén is sok látogató várható Nyíregyházán Szatmárnémetiből

Forrás: turizmus.com

 2023. június 01. 09:11

Népszerű úti cél Nyíregyháza a szatmárnémetiek körében. A Nyíregyházi Turisztikai Iroda múlt hétvégén Romániában népszerűsítette városunk egyedülálló attrakcióit, melyek iránt ezúttal is nagy volt az érdeklődés.

Szatmárnémetiből sokan már visszatérő vendégek a Nyíregyházi Állatparkban, valamint az Aquarius Élmény- és Parkfürdőben. Idén viszont minden eddiginél nagyobb volt az érdeklődés az olyan új látnivalók iránt, mint a zenélő szökőkút vagy a világon egyedülálló Görögkatolikus Múzeum – tájékoztatta lapunkat a Nyíregyházi Turisztikai Nonprofit Kft.

"Többen már az elkövetkező hetekben Nyíregyházán terveznek üdülni, így örömmel fogadták az ingyenes turisztikai kiadványokat és a programajánlókat" - mondta el Furkóné Szabó Marianna, a Nyíregyházi Turisztikai Nonprofit Kft. ügyvezetője.

Nagy népszerűségnek örvend a Nyíregyháza a szatmárnémetiek körében

Fotó: Nyíregyházi Turisztikai Nonprofit Kft.

 

A turisztikai iroda ajánlására például június 23-án és 24-én mindenképp érdemes egy hosszú hétvégét eltölteni a városban.Ezekben a napokban ugyanis egymást követő estéken lesz Szent Iván-éji tűzugrás a Sóstói Múzeumfaluban, valamint Múzeumok Éjszakája a Kállay Gyűjteményben. Addigra újra megnyitja kapuit a Parkfürdő, és az állatpark is izgalmas élményekkel várja látogatóit.