Idén nyáron is blogol a félszemű dervis

Forrás: turizmus.com

 2015. augusztus 03. 12:03

A 2013-ban elindított Jumurdzsák blogja projekt idén is folytatódik. Kálloy-Molnár Péter és Süveges Gergő után valaki ismét álarcot húz és blogolni kezd Egerről, magáról, a múltról és a jelenről.

A kérdés azonban továbbra is ugyanaz: Ki is ő valójában? Idei Jumurdzsákunkról annyit elárulhatunk, hogy személyes szál fűzi Egerhez, és a város romantikus oldalát nem csak a regényekből ismeri.

A játék szabályai változatlanok és nem érdemes kimaradni belőle, hiszen a szerencsés nyertes egy egri szüreti hétvégével lesz gazdagabb. Az izgalmas történetek, a kihívásokkal teli játék ez alkalommal is garantált. Az olvasás után tippelésre hívják azokat, akik szívesen játszanak. Előjáróban azonban csak egy dolog biztos, a rejtélyes személy hazánk egyik ismert közszereplője. Aki figyelmesen olvas, az utalásokat talál, melyek a megoldás felé visznek.

Magyarország legismertebb törökjének 2015-ik évi történeteit négy héten keresztül az eger.hu oldalon lehet majd nyomon követni. A megfejtéseket augusztus 19-én, 12.00 óráig várják az 1552@ph.eger.hu címre.