Időutazással startol a 2023-as fesztiválnyár

Forrás: turizmus.com

 2022. november 24. 16:19

A 2023-as fesztiválszezon június elején kezdődik, méghozzá hagyományosan az ország legnagyobb retro bulifolyamával, a szegedi Deja Vu fesztivállal, június 1-3. között, az újszegedi partfürdőn.

Korábban történt

A legnagyobb hazai „zenei időgép” jövőre tizedszer repít vissza minket a korai 2000-es évekbe és azt megelőző pár évtizedbe, megidézve a kor legjobb bulijait. A 80-as, 90-es és korai 2000-es évek bulihangulatát felidéző időutazás első nevei is megérkeztek.

A 10. jubileumra tervezett tíz nemzetközi sztárból egyelőre négy már biztos. Itt lesz például a Blue nevű angol fiúbanda, akik olyan sztárokkal dolgoztak együtt, mint Stevie Wonder vagy Elton John. Utóbbival a Sorry Seems To Be The Hardest Word című dal kollaborációjával vonultak be az összebújós házibulik világába. A csapat nevéhez persze számtalan egyéb örökzöld sláger is köthető, így például az All Rise, a One Love vagy a Curtain Falls.

A szegedi Deja Vu fesztivál jövőre tizedszer repít vissza minket a korai 2000-es évekbe

Fotó: dejavufesztival.hu

Jön Elena Alexandra Apostoleanu, művésznevén Inna, kinek karrierje 2008-ban indult a Hot című albumával, melynek címadó dala hamar a slágerlisták élére került. Inna a 2009-es romániai MTV Music Awardson megnyerte a „Legjobb Tánc”, a „Legjobb új előadó” és a „Legjobb Show” kategóriát, valamint a Border Breakers Awardsot.

A Deja Vu fesztiválra készül a Safri Duo is, egy dán ütős páros, mely eredetileg klasszikus zenét játszott, majd 1999-től nyitottak az elektronikus zene irányába. 2000 elején elkészült a The Bongo Song című számuk, ami gyorsan a klubok kedvencévé vált és része lett a sydney-i 2000-es nyári olimpia nyitórendezvényének is.

SASH! az egyik legsikeresebb német DJ/producer csapat. Világszerte több mint 26 millió eladott lemezzel és több mint 65 arany és platina díjjal büszkélkedhetnek, így a jövő évi Deja Vu fesztiválon ők biztosítják a tökéletes bulihangulatot.