Időutazással ünnepelte 10. születésnapját az Aquaworld

Forrás: turizmus.com

 2018. december 12. 17:08

December 7-én különleges estével elevenítették fel az elmúlt évtized legmeghatározóbb pillanatait az Aquaworld Élményfürdőben.

A produkció látványos lézershow-val kezdődött –felelevenítve az élménybirodalom megszületésének történetét –, majd ezt egy külön erre az alkalomra megkoreografált táncszínház követte több mint 50 táncos közreműködésével. A közel 300 fős vendégsereget nemcsak a látványos produkciók, de Somlai Tamás executive chef mesterfogásai is elkápráztatták.

Pfandler Katalin, az Aquaworld Zrt. elnök vezérigazgatója elmondta, hogy az élménybirodalom annak az időtálló koncepciónak köszönheti, hogy évről évre egyre több vendéget vonz, hogy a tűsaroktól egészen a strandpapucsig kínál széleskörű szolgáltatást, legyen szó az ott nyaraló családokról vagy egy nemzetközi konferencia vendégeiről. „Egy ennyire összetett szolgáltatási körrel rendelkező élménybirodalomnak sosem szabad megállnia, minden erőnkkel azon kell lennünk, hogy magas színvonalon kiszolgáljuk a vendégigényeket és tovább haladjunk a fejlődés útján” – hangsúlyozta az elnökasszony.

Az Aquaworld tűsaroktól egészen a strandpapucsig kínál széleskörű szolgáltatást

Fotó:  turizmus.com

Az est befejezéseként ünnepélyesen lezárták azt az időkapszulát, amelyben a vendégek saját, a jövőnek szánt üzeneteit helyezték el.