Így lehetsz tanúsított Ras Al Khaimah-szakértő

Forrás: turizmus.com

 2019. július 25. 15:07

A RAK Travel Master interaktív e-learning platform segítségével most a magyar utazásszervezők is tanúsított szakértőjévé válhatnak az Egyesült Arab Emírségek legészakibb tagállamának, Ras Al Khaimah-nak.

Ras Al Khaimah az utóbbi években került az utazók figyelmének középpontjába. A Dubajtól csupán 45 perces autóútra fekvő, a föderáció más tagjaival szemben nem feltűnő attrakcióival, hanem lenyűgöző tájaival és autentikus kultúrájával hódító emírség csak néhány éve kezdte el erőteljesebben kamatoztatni csodálatos adottságait.

Az ideérkezőket egész évben tartó napsütés, szikrázó, fehérhomokos tengerpartok, terrakotta színű sivatag, sziklás hegyvidék, több mit hétezer éves történelem, számos történelmi emlék (pl. erődök és elhagyott falvak), gazdag arab kultúra és szívélyes vendégszeretet várja.

Érdekes látnivalót kínálnak a régi arab erődök

Fotó: Ras Al Khaimah Facebook-oldala

A strandolás mellett az aktív időtöltésre is számos lehetőség nyílik: a tenger mellett különböző vízi sportokra, a hegyekben túrázásra, hegymászásra, bicajozásra, a sivatagban többek közt tevegelésre és homokdeszkázásra.

Az emírség kormánya 2011-ben létrehozta a Ras Al Khaimah Turisztikai Fejlesztési Hatóságot (RAKTDA), amelynek feladata egyebek mellett a turisztikai infrastruktúra fejlesztése és az emírség világszínvonalú szabadidős és üzleti desztinációként való pozicionálása. Az emírség turisztikai fogadóképessége azóta nagy ütemben, mégis fenntartható módon fejlődik.

 

E-learning és tanúsítvány bónuszokkal

A Ras Al Khaimah Turisztikai Fejlesztési Hatóság hivatalos képzési programja, a RAK Travel Master interaktív e-learning platform segítségével most a magyar utazásszervezők is a desztináció tanúsított szakértőjévé válhatnak. Ha feliratkozunk a képzés oldalára, több modul – általános információk, kultúra és hagyomány, kalandok – közül választhatunk, de az alaptanúsítvány elnyeréséhez az általános és a kultúra modul elvégzésére mindenképpen szükség van. Ezenfelül minden modul elvégzése után külön igazolást kapunk arról, hogy az adott témában rendelkezünk tanúsítvánnyal.

A tanúsított szakértők lehetőséget kapnak arra is, hogy a RAKTDA meghívja őket exkluzív workshopokra és eseményekre, vagy akár egy, a desztinációt felfedező tanulmányútra.

A RAK Travel Master programot kizárólag aktív utazásszervezőknek hozták létre. Minden új regisztráció előzetes engedélyhez kötött, amit a RAK Turisztikai Fejlesztési Hatóság hagy jóvá.

A regisztráció itt érhető el.

(X)