Így lődd a legjobb Insta-képet: Angliában fotótúrák indulnak

Forrás: turizmus.com

 2021. május 04. 10:32

Írország egyik legnépszerűbb fotótúra-szervezője, az InstaTours immár az Egyesült Királyságban is elérhető: a cég Edinburgh-ban, Manchesterben és Liverpoolban terjeszkedik.

A járványügyi korlátozások fokozatos feloldásával párhuzamosan a turizmus is újraindulhat az Egyesült Királyságban, így az utazásszervezők 18 hónap után ismét megnyithatnak.

Az InstaTours terjeszkedése azt mutatja, hogy van igény a britek körében arra, hogy azok is, akik idén saját hazájukban terveznek nyaralást, élvezhessék a közösségi médiához és fényképezéshez kapcsolódó új típusú túrákat – írja a Travel Daily News.

A túrákon nemcsak a legjobb helyszíneket mutatják meg a tökéletes Instagram-poszthoz, de segítenek elsajátítani a megfelelő fotózási technikákat, valamint bemutatják az Instagram gyakorlati ismereteit, hogy tényleg a legjobb eredmények szülessenek meg a túrán. Segítenek például a fénykép keretezésében, a szűrők használatában és a beállítási szögekkel való játékban is. A túravezetők minden apró részletét ismerik a városuknak, és azokat az apró, rejtett zugokat is megmutatják, ahonnan különleges szögből fotózhatják az érdeklődők a látványosságokat.

edinburgh_foto_123rf

A túravezetők azokat a rejtett zugokat is megmutatják, ahonnan különleges szögből fotózhatjuk a látványosságokat

Fotó: 123rf.com

A túrák május 17-től lesznek elérhetők minden helyszínen. Az első három Egyesült Királyság-beli városként Edinburgh-t, Manchestert és Liverpoolt választották a turisták nagy száma és a fotogén városépítészet miatt.

Az InstaTours azt tervezi, hogy 2021 folyamán tovább terjeszkedik az Egyesült Királyság más városaiba, azt remélve, hogy az év végére már 10 városban lehetnek jelen, a koronavírus elleni korlátozások feloldásától függően. Így összesen 13 városban lenne elérhető a tökéletes Instagram-képekre fókuszáló túra az Egyesült Királyságban és Írországban.