Ilyen egy nyár Visegrádon - videó

Forrás: turizmus.com

 2021. augusztus 26. 16:37

Elkészült Visegrád évszakokon átívelő sorozatának harmadik része: a Nyár.

A Visegrád és Környéke Turisztikai és Marketing Egyesület bemutatja a Nyár. A világ legjobban várt vakációjának margójára című kisfilmjét.

A visegrádi kisfilmsorozat harmadik epizódja az igazán felszabadult, megérdemelt pihenésről szól, amire annyira vártunk már a kihívásokkal teli hosszú hónapok után - tájékoztatta lapunkat az Egyesület.

Aki járt az utóbbi években a nyári hónapok során Visegrádon, megtapasztalhatta, hogy mennyire intenzív kis világ ez, mennyi lehetőséget kínál azok számára is, akik nem riadnak vissza az aktivitástól, nem félnek egy kis magasságtól, nem bánják, ha vizesek, vagy sárosak lesznek. Mert ez is Visegrád.

A történelmi pompa, királyaink hagyatékának megőrzése és büszke bemutatása mellett van Visegrádnak egy rendkívül laza, fiatalos és fogyhatatlan energiától sistergő személyisége is.

A Nyár Visegrádnak ezt az arcát, ezt a felszabadult, kedvesen bohém alteregóját mutatja be, s egyszersmind ezzel emlékezik meg 2021 nyaráról, a nyárról, mely valószínűleg az elmúlt évtizedek legjobban várt, és tényleg az utolsó pillanatban érkezett nagy felszabadulása lehetett.

A filmet a Visegrád és Környéke Turisztikai és Marketing Egyesület megbízásából Földi Roland készítette.