Ilyen még nem volt: Rubint Réka Kisújszálláson

Forrás: turizmus.com

 2018. június 08. 10:08

Június 9-én egész napos fitnessprogram a kisújszállási Kumánia Gyógy- és Strandfürdőben, 11. órától alakreform edzés Rubint Rékával.

A Magyar Fürdőszövetség országos kezdeményezéséhez csatlakozva idén június 9-én szombaton a kisújszállási Kumánia Gyógy- és Strandfürdőben a Global Wellness Day alkalmából egész napos fitness programmal várják a vendégeket. A nap fénypontjaként 11 órától Rubint Réka alakreform edzés! A teljes program az alábbi linkre kattintva olvasható: http://www.kumania.hu/kumania_program/globalwellnessday

Rubint Réka

Fotó: turizmus.com

Belépő 7-12 óra között 2500 Ft, 12 órától az általános belépőáraink lesznek érvényben (http://www.kumania.hu/gyogy_strandfurdo/ar_akcio/allando_akcio).

A délelőtt folyamán a fürdő KIZÁRÓLAG az emelt áras jegy megvásárlásával látogatható, mely részvételi lehetőséget nyújt a Global Wellness Day általunk szervezett MINDEN programjára, valamint egész napos fürdőzésre jogosít.

A délutáni jegyek az érkezés utáni programokon való részvételt és a fürdőzést tartalmazzák! Ezen a napon a fürdő bérlettel 12 órától látogatható! (X)