Incentive utak Malajziába

Forrás: turizmus.com

 2018. április 24. 12:21

Szálláslehetőségek széles spektruma: a városi és tengerparti luxushotelektől az esőerdőkben megbúvó bungaló típusú szállásokig, és minden a két kategória között.

A legtöbb lehetőség – sokszor meglepő módon – elérhető árú, és minden igényt igyekszik kielégíteni. Ezért ajánlják Malajziát az incentive utasoknak, akár az ügyfelek lenyűgözésére, akár a legjobb kollégáik megjutalmazására. Ami a programokat illeti, számos lehetőség közül lehet váltani: tárgyalóterem helyett tengerpart, prezentáció helyett parti, éves tervek meghatározása helyett extrém sportra, és végül az út megkoronázása egy lenyűgöző gálavacsorával.

Kuala Lumpur egyik látványossága, a Petronas-torony

Fotó: pixabay.com

Meg lehet ismerni Malajzia történelmi örökségét, mozgalmas városait, festői tájait, esőerdeit és gyönyörű tengerpartjait. Az extrémebb kihívásokat kedvelők kipróbálhatják a parasailing, a búvárkodás, a hegyi- vagy dzsungeltúrák valamelyikét. Malajzia bármelyik részére szervezik az incentive utat, a Within Earth csapata gondoskodik róla, hogy Malajzia az egyik legemlékezetesebb desztinációjukká váljon – adta hírül az iroda magyarországi képviselete, az STR CEE. (x)