Indul a horgász szezon a Lupán

Forrás: turizmus.com

 2020. május 15. 12:20

Május 15-től a horgászat szerelmesei számára válik élménydússá a Lupa-tó. A tóról eddig is komoly legendák terjedtek a horgászok körében és most, hogy megnyitja kapuit a sporthorgászok előtt, sokak korábbi álma válik elérhetővé.

„Közel a városhoz, távol a világtól”, hangzik a Lupa-tó legújabb attrakciójának szlogenje, ami a fővárosból percek alatt megközelíthető, de mégis a nyüzsgésből kiszakadó, természetközeli élményre, a sporthorgászatra hívja fel a figyelmet.

Mostantól a strand területétől legtávolabb eső, 1500 méteres partszakaszon újonnan kialakított 35 horgászállással várják azokat a horgászokat, akik szeretik a kihívásokat.  Gerendai Károly, Budapest tengerpartjának megálmodója szerint a mostani fejlesztés még csak az első lépés a horgászat terén, mert rövidesen tovább bővítik mind a szolgáltatásokat, mind a halállományt.

A Lupa-tó legújabb attrakciója a horgászat szerelmeseinek kedvez

Fotó: lupafishing.hu

Budapest északi határában, a Pilis festői környezetében immár negyedik éve egy többmilliárdos beruházással hívták életre a hazai strandélet legizgalmasabb vízpartját, a Budapest tengerpartjaként elhíresült Lupa Beach-et és Öböl Strandot.

A Lupa új minőséget hozott a nyári vízparti időtöltés terén a családoknak, a vízi sportot kedvelőknek, a baráti társaságoknak és mindazoknak, akik a nyarat egy karibi hangulatú, fehérhomokos vízparton képzelik el.

A tó türkizkék vizével és a pálmafás partok éttermeivel, koktélbárjaival csalogatja a látogatókat, de a Lupa elég nagy ahhoz, hogy a beach területekkel átellenesen ugyanez a fantasztikus víz egy sokkal vadregényesebb, természetközelibb hangulatú horgászparadicsomnak is helyet tudjon biztosítani.

A halakról és a lehetőségekről bővebb információkat a www.lupafishing.hu oldalon lehet megtudni, ahol mostantól elindul a helyfoglalási lehetőség is.