Indul a turisztikai tehetségprogram a Balatonnál is

Forrás: turizmus.com

 2023. május 15. 12:56

Az idei év nyarán bemutatkozik a protégé. új kezdeményezése, a protégé. x Balaton projekt. Az új turisztikai tehetségprogram a Balaton régióban élő fiatalok számára nyújt munka- és karrierépítési lehetőségeket.

A protégé. x Balaton projekt célja, hogy támogassa a turizmus iránt érdeklődő egyetemistákat és pályakezdőket, valamint segítse a balatoni régióban való karrierépítésüket. A program négy fő téma köré épül, a műhelymunkák keretein belül a résztvevők megismerkedhetnek a vendéglátás, szálláshelyek, rendezvények és a desztinációmarketing világával. A közös munka során cél, hogy a résztvevők valós kihívásokkal találkozzanak és fejlesszék a készségeiket olyan témákra összpontosítva, mint például a karriertervezés, a márkaépítés, az üzleti tervezés és a vállalkozásindítás.

A mentorprojekt célja, hogy támogassa a turizmus iránt érdeklődő egyetemistákat és pályakezdőket

Fotó: 123rf.com

 

A protégé. x Balaton program kiváló lehetőség a fiatalok számára, hogy fejlesszék készségeiket, szakmai tapasztalatot szerezzenek, és megismerjék a legújabb trendeket, legjobb gyakorlatokat a turisztikai iparban. A résztvevők kapcsolatokat építhetnek a szakma vezetőivel és képviselőivel, akikkel közösen dolgozhatnak a jövő turizmusának formálásán.

 

Kik fognak előadni?

A protégé. programsorozatban a fiatalok neves szakemberektől tanulhatnak majd a balatoni gasztronómia és turizmus világáról. A szervezők olyan szakembereket hívtak meg, mint Kenderesy Nadin (Eventrend Group), Bánhalmi Kata (Piqniq Budapest), Galambos-Parti Regina (Bakancslista Magyarország), Csapody Bence (Kistücsök Food & Room), Szalma Lili és Hájos Bálint (La Téne Badacsony), Budavári Dóra (Balatoni Gasztrotérkép), a Continental Group – Vinifera Hotel Balatonfüred, a Pannon Egyetem Turizmus tanszék munkatársai és még sokan mások.

 

A jelentkezés feltételei

A programba jelentkezhetnek:

  • akik turizmus szakon tanulnak az egyetemen, vagy bármilyen hasonló képzésen vettek részt legfeljebb egy éve,
  • akik bár nem ezt tanulják, de egyetemistaként vagy pályakezdőként érdeklődnek a terület iránt.

 

A jelentkezés feltétele a nyár folyamán 3+1 workshopon való részvétel, ahol a résztvevők a mentorokkal találkozhatnak és szakmai tapasztalatokat gyűjthetnek.

A jelentkezési határidő május 31. éjfél, a programokon legfeljebb 20 fiatal vehet részt. Bővebb információ a programról a protégé. honlapján érhető el.