Indul a ROAD MOVIE GUIDE – virtuális kirándulások Tillával

Forrás: turizmus.com

 2020. április 03. 12:43

Tavaly indult útjára a ROAD MOVIE sorozat, amely keretében a legnépszerűbb hazai előadók dalokkal és klipekkel mutatják be a számukra fontos városokat, tájakat. Az első öt dal mindegyike siker lett azóta.

Ezekhez mind készült egy-egy önálló riportfilm is, amelyekben Tilla a zenekarokkal-előadókkal közösen mutatja be az érintett helyeket. A szobafogság idején itt az alkalom, hogy otthonunkból legalább virtuálisan körbejárjuk Magyarországot.

A „ROAD MOVIE GUIDE Tillával” a Maradj Otthon! Fesztivál Facebook-oldalán április 5-én 18 órakor a Bagossy Brothers Companyval indul és öt héten át vasárnaponként jelentkezik majd.

Augusztus 20-án a Margaret Island, a Balatont bemutató Házszám című dalával indult el a ROAD MOVIE sorozat. Azóta a Hiperkarma a Mecseket, Rúzsa Magdi Kishegyest, a Bagossy Brothers Company Gyergyószentmiklóst és Erdélyt, a Kelemen Kabátban pedig a Dunakanyart járta körbe, ismert és tehetséges rendezők kamerái kíséretében.

Az elmúlt hónapokban Miki357, Pallag Péter, Rohonyi Gábor, Gráf Péter és Árpa Attila is készített már ROAD MOVIE klipet és várhatóan a sorozat idén is folytatódik.

Tillával és a zenészekkel közösen járhatjuk be Gyergyószentmiklóst, a Mecseket, Kishegyest, a Dunakanyart és a Balaton déli partján Fonyódot

Fotó: Road Movie Hungary

A dalok és a klipek, az előadók és filmrendezők stílusában mutatják be a kiválasztott régiókat, ezt egészíti ki a ROAD MOVIE GUIDE filmsorozat, amely keretében Tilla a művészekkel közösen járja körbe és részletesebben is bemutatja ezeket a helyeket.

„Az elmúlt félévben a ROAD MOVIE csapattal sok olyan helyen jártam, ahova magamtól nem jutottam volna el. Rúzsa Magdi, Bagossyék, a Hiperkarma, a Kelemen Kabátban és a Margaret Island a saját emlékei-élményei alapján sok-sok sztorival kísérve mutatták meg nekem és a velem utazó stábnak a számukra fontos, időnként rejtett, vagy titokzatos helyszíneket. Számomra nagy élményt adott ez a sok utazás, remélem, hogy a most otthon maradóknak sikerül ezt a filmekben is átadnunk” – mondta el Tilla.

A ROAD MOVIE GUIDE Tillával bemutatói és helyszínei:

április 5. Bagossy Brothers Company – Gyergyószentmiklós
április 12. Hiperkarma – Mecsek
április 19. Rúzsa Magdi – Kishegyes
április 26. Kelemen Kabátban – Dunakanyar
május 3. Margaret Island – Fonyód