Indul a strandszezon Budapesten

Forrás: turizmus.com

 2018. április 24. 12:32

Elsőként a Palatinus és a Paskál fürdők strandterületei nyitják meg kapuikat a budapesti strandok közül április 28-án.

Május 26-án nyit a Csillaghegyi, május 27-én a Római strand, június 2-től pedig már a Pünkösdfürdői strand is fogad vendégeket.

A strandok fejlesztésekkel készültek a szezonra: a Palatinus fürdő strandterületén ebben az évben egy csaknem 1000 nm-es új játszótér várja a gyermekeket három korcsoportra kialakított játék blokkokkal, játszóvárral. Kialakítottak egy vizes terepasztalt gyerekeknek, egy gumiburkolatos lábtenisz pályát, és a kültéri fitness-park területe is megújult.

A Paskál fürdőben május 15-én adnak át egy közel 90 nm vízfelületű, közvetlen épületkapcsolatos, télen-nyáron használható kültéri ülőmedencét beépített sakkasztallal. Az iskolai szezon végétől már használhatnak a látogatók egy 3000 nm-es új füves területet is, így a Paskál fürdő már mintegy 3,8 hektár zöld területtel várja a látogatókat.

A Palatinus

Fotó: BUDAPEST GYÓGYFÜRDŐI ÉS HÉVIZEI ZRT.

Várhatóan már az idén nyáron elkészül a hegyoldalban a hatszintes, 7000 nm-es Csillaghegyi fürdő. A  létesítményben helyet kap egy 33x25 méteres úszómedence, mely alkalmas lesz úszóversenyek és vízilabda mérkőzések lebonyolítására is, tanmedence, wellness-részleg, panorámás étterem, egyik szintjén pedig egy 500 négyzetméteres gyerekparadicsom létesül, hogy a kisgyermekes családok számára egész évben biztosított legyen a fővárosban a fürdési lehetőség.

 

 

 

Kapcsolódó cikkek

Egy tökéletes nap Óbudán

2017. szeptember 07.