Indul az Országos Étterem Hét

Forrás: turizmus.com

 2015. október 10. 09:34

Idén is több mint száz felső- és középkategóriás étterem konyháját ismerhetik meg kedvezményes áron az érdeklődők a IX. Országos Étterem Héten, október 12. és 18. között.

A DiningCity nemzetközi étteremajánló már kilencedik alkalommal szervezi meg az Országos Étterem Hetet. A programban ezúttal is jó néhány olyan étterem vesz részt, amely szerepel „Az 50 legjobb magyar étterem" listáján.

A minőségi vendéglátás szellemében az Étterem Hétre kialakított szabad helyek száma az egyes éttermekben limitált, de aki igyekszik az asztalfoglalással, az akár Michelin-ajánlással rendelkező étteremben (pl. Araz, Gundel, La Perle Noire, Paris Budapest, Pesti Disznó) is elfogyaszthatja a kedvező árú ebéd-, vagy vacsoramenüjét. A vidéki helyszínek között ott van a debreceni IKON, a balatonszemesi Kistücsök, a sümegi Terazza, az egri Zsálya, vagy a bázakerettyei  Bonne Chance.

A program keretében az éttermek többségében 3300 forintért lehet megkóstolni egy háromfogásos degusztációs menüt, a prémium menük ára 4900 forint lesz. Asztalt foglalni csak online, az www.etteremhet.hu oldalon lehet.

Legutóbb több mint 23 ezren látogattak el a részt vevő éttermek egyikébe.