Ingyenes fürdőbelépőt kapnak a Szolnok megyei véradók

Forrás: turizmus.com

 2021. július 29. 15:19

A Kumánia Gyógyfürdő Kft. július 28-án a Magyar Vöröskereszt Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Szervezete számára ezer darab fürdőbelépőt adományozott, köszönete jeléül az önzetlen véradóknak.

A véradók a kiállítástól számított 10 hónapon belül használhatják fel a tiszteletjegyet a kisújszállási fürdőben. Amennyiben az akció sikernek örvend, úgy a jövőben minden véradó számára biztosítani fogják ezt a lehetőséget – közölte a Kumánia Gyógy- és Strandfürdő.

A képen Juhász Éva a Magyar Vöröskereszt Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Szervezetének megyei igazgatója és Kecze Mátyás, a Kumánia Gyógyfürdő Kft. ügyvezetője

Fotó: Kumánia Gyógyfürdő Kft.

„Mindig jól jön, ha egy adomány ösztönző jelleggel bír a véradóink számára. A nyári időszakban nehezebb a véradásokat szervezni, ezért különböző kampányok segítik a motivációt" – mondta Juhász Éva, a Magyar Vöröskereszt Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Szervezetének megyei igazgatója.

A megyében a Vöröskereszt szervezésében évente megközelítőleg tízezer véradásra kerül sor, 3 500-4 000 véradó felajánlásának köszönhetően.

"A Kumániával történő együttműködésen keresztül is szeretnénk felhívni a figyelmet a véradás fontosságára, a jövőre vonatkozóan a gyógyászati részlegen történő kiszállásos véradás lehetőségét is megvizsgáljuk a tervek szerint” – tette hozzá az igazgató.