Ingyen korcsolyázhatnak a diákok és tanáraik a Városháza Téli Élményparkjában

Forrás: turizmus.com

 2023. november 28. 15:23

Budapesten, a Városháza Téli Élményparkjában jégfolyosóval kibővített jégpálya várja az érdeklődőket. Kétezer diák és tanáraik most ingyen korcsolyázhatnak a parkban.

November 29. és december 22. között hétköznaponként 8-tól 16 óráig ingyen lehet korcsolyázni a Városháza Téli Élményparkjának jégpályáján. A Budapest Brand most kétezer tíz év feletti általános és középiskolás diák és tanáraik számára biztosít ingyenes korcsolyázási lehetőséget. Jelentkezni csoportosan lehet ezen az űrlapon, ahol minden egyéb hasznos és fontos információ is megtalálható.

A helyszínen – a készlet erejéig – korcsolyát is lehet majd kölcsönözni, melynek költsége 1500 Ft, diákigazolvány vagy személyi igazolvány ellenében.

A szervezők arra biztatják az érdeklődőket, hogy hozzanak magukkal korcsolyát annak érdekében, hogy biztosan jusson mindenkinek.

Ingyenesen korcsolyázhatnak a diákcsoportok a Városházánál

Fotó: Budapest Brand

 

December 3-án, az első adventi vasárnapon közös gyertyagyújtással készülnek a szervezők a Városháza parkban. December 6-án ellátogat a parkba a Mikulás is, akivel a legkisebbek fotózkodhatnak és korcsolyázhatnak. Ha pedig csoportképet készítenénk vagy szelfizni támadna kedvünk, karácsonyi installáció, fényoroszlánok és fotófal is vár mindenkit a helyszínen.