Ingyenes tematikus sétán vehetünk részt Győrben az Idegenvezetők Világnapján

Forrás: turizmus.com

 2024. február 15. 10:58

Február 25-én ünneplik az Idegenvezetők Világnapját, melynek alkalmából Győrben ingyenes tematikus sétára várják az érdeklődőket, eddig soha nem mesélt történetekkel.

Lassan 40 éve számos országban megünneplik február utolsó vasárnapján az Idegenvezetők Világnapját, amikor az idegenvezetők betekintést engednek munkájukba és díjmentes programokkal ajándékozzák meg a résztvevőket. Győrben az ehhez kötődő eseményt a GyereGyőrbe Tematikus városnézések és Élményprogramok csapata (Csobayné Pintér Éva, Csobay Dániel, Csobay József, Faragó Szilvia és Kauker Bálint) szervezi és bonyolítja le.

A sétán a GyereGyőrbe Tematikus városnézések és Élményprogramok idegenvezetői egymást váltva vezetik a sétát és sok érdekes, eddig soha nem mesélt történeteket mesélnek.

Ingyenes tematikus sétát tartanak Győrbe február 25-én

Fotó: Győr Tourinform

 

A győri tematikus városnéző séták megálmodója, Csobayné Pintér Éva lesz a séta házigazdája, de időnként átengedi a mikrofonját egy rövid időre azoknak a kiválasztott jelentkezőknek, akik szeretnék kipróbálni magukat idegenvezetőként, egy szerepcserével. A programon érdekes történeteken keresztül az idegenvezetők munkájába is betekintést nyerhetnek a vendégek.

A következő programra várják a jelentkezéseket:

14:00-15:30: 10. Staféta-séta és 3. Szerepcsere-séta az Idegenvezetők Világnapján

Találkozó: 13:50, Székesegyház Főbejárata (Káptalandomb), Apor Vilmos püspök tere

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.