Ismerjük meg Győrt, a rendezvényhelyszínt! – tanulmányút Győrben

Forrás: turizmus.com

 2015. április 20. 15:01

Április 18-19-én sikeres tanulmányutat szervezett a győri konferenciaturisztikai együttműködésben részt vevő öt hotel (ETO Park Hotel Business & Stadium, Hotel Famulus, Hotel ibis, Hotel Kálvária és Rába Hotel City Center), valamint az önkormányzat.

Az eseményen a győri utaztatásban érdekelt irodák, konferencia-és rendezvényszervezők, valamint a szaksajtó magyar és osztrák képviselői vettek részt.

 

A meghívás fő apropója az Audi Aréna Győr első színházi nagyelőadása, a Madách Színház Macskák musicalje volt, amit egy rövid háznézést követően tekintettek meg a vendégek. A kétnapos program során megismerkedtek a Mobilis Interaktív Kiállítási Központtal, élmény-idegenvezetésen vettek részt a barokk belvárosban, a Püspökvár tornyából élvezhették a csodás panorámát, és bepillantottak az Aqua Sportközpontba, Győr új versenyuszodájába is. Vasárnap a résztvevők élményfürdőzés vagy pannonhalmi látogatás közül választhattak, melyek kiváló kiegészítő elemei lehetnek egy győri két vagy több napos rendezvénynek, legyen az konferencia vagy szabadidős esemény.

A két nap élménydúsan, hasznosan telt a 17 vendégnek, akik Győr kibővült turisztikai kínálatát megismerve a szervezőkkel együtt bíznak a további sikeres együttműködésben.

A támogatók: Győr Projekt Kft., Mobilis Interaktív Kiállítási Központ, Pannonhalmi Főapátság – TriCollis Foglalási Központ, Rába Quelle Gyógy-, Termál- és Élményfürdő, Zichy Ferenc Látogatóközpont.