Péntektől újra védettségi igazolvánnyal látogatható az Aquaworld

Forrás: turizmus.com

 2021. november 02. 11:18

Az „Egészség mindenekelőtt” lehetne az Aquaworld Resort Budapest Hotel és Élményfürdő új szlogenje, ugyanis a menedzsment úgy döntött, hogy november 5-től újra védettségi igazolvánnyal lesz csak látogatható az egész komplexum.

A döntés hátterében egy egyszerű, de annál kézenfekvőbb ok áll, a vendégek és a dolgozók egészségének védelme – hangsúlyozták lapunknak.

„A közvetlen környezetünkben és a környékbeli országokban is tapasztalható növekvő Covid-esetszámokra reagálva úgy döntöttünk, hogy a gazdasági érdekeinket háttérbe szorítva, a saját vendégeink és munkavállalóink egészségének megóvására helyezzük a hangsúlyt. Törekvésünk első lépéseként szeptember közepétől szállodánkban on the spot PCR-tesztelési lehetőséget nyújtunk vendégeink számára, ezzel is megkönnyítve a be- és hazautazásukat" – nyilatkozta Sívó Roland létesítményigazgató.

November 5-től csak védettségi igazolvánnyal lesz látogatható az Aquaworld szállodája és fürdője is

Fotó: Aquaworld

"Második lépésként pedig november 5-től saját hatáskörben a komplexum összes egységének, így a szálloda, a vendéglátás és az élményfürdő szolgáltatásainak igénybevételét minden esetben érvényes védettségi kártya bemutatásához kötjük.Szeretnénk biztonságban tudni vendégeinket, magunkat és családjainkat. Az intézkedés egészen addig fenntartjuk, amíg a járványügyi adatok ezt indokolttá teszik” – tette hozzá az igazgató.