Ismét megnyílt Málta karácsonyi mesevilága

Forrás: turizmus.com

 2022. december 10. 09:21

A Fairyland - Santa's City (Tündérvilág - Mikulásfalva) Vallettában, a Triton téren várja az odalátogatókat december 8. és január 6. között. A közkívánatra visszatérő látványosságok közül „Rudolf kereke” (Rudolph’s Wheel) ismét madártávlatból nyújt majd kilátást Vallettára és a környező városokra.

A Mikulás-falu számos standján kapható lesz karácsonyi étel és ital, és lesz egy-két meglepetés is, melyeket egyelőre szépen becsomagolva várják a megfelelő alkalmat.

A Műjégpályán, aki szeretné, próbára teheti tudását vagy megtanulhat korcsolyázni. Természetesen maga a Mikulás is Tündérországban tartózkodik majd, készen arra, hogy a világ minden tájáról találkozzon gyerekekkel, és összeállítsa a „jók és rosszak” listáját.Azoknak sem kell aggódni, akik követik a futball világbajnokság meccseit: a Santa's City-ben idén egy külön World Cup falu várja a nemzetközi futballrajongókat, hogy együtt szurkolhassanak kedvenc csapataiknak, miközben egy sört vagy karácsonyi meleg italokat és ételeket fogyasztanak.

maltakaracsony

A Tündérvilág - Mikulásfalva Vallettában, a Triton téren várja a látogatókat december 8. és január 6. között.

Fotó: Máltai Idegenforgalmi Hivatal

„A Tündérország visszatérése a máltai családi és rendezvényturizmus bemutatója az ünnepi időszakban. Ahogy a járvány sötét napjai lassan elmúlnak, a turizmus egyre inkább fellendül. Többek között ezeken az innovatív attrakciókon keresztül biztosítjuk, hogy egész évben változatos turisztikai programokat kínáljunk” – vázolta Clayton Bartolo turisztikai miniszter.

Carlo Micallef, a Máltai Idegenforgalmi Hivatal (MTA) vezérigazgatója hozzátette, hogy „A Tündérország az ünnepek időszakában a máltai családok rendezvénynaptárának alappillére lett, melyet az MTA idén ismét támogat, ezzel is plusz értéket adva azoknak a turistáknak, akik a szigetekre látogatnak az ünnepek során.”