Itt a Csodás Magyarország magazin októberi száma!

Forrás: turizmus.com

 2020. szeptember 30. 16:14

Csütörtökön jelenik meg a szerkesztőségünk gondozásában készült belföldi utazási magazin legfrissebb száma, amely lapozható formátumban már elérhető weboldalunkon. Mutatjuk, mit ajánlunk októberre.

Barangolás, csatangolás, kalandozás – ki ne érezne bizsergést a talpában e szavak hallatán, hogy máris nekiinduljon az országnak, a magas hegycsúcsoknak, az erdők rengetegének, egy ismeretlen város utcáinak.

A lapozható verzióért kattintson a képre!

Fotó: turizmus.com

Hol találunk ősszel kalandokat? Bárhol! Mert kaland lehet felülni egy kisvonatra, felfedezni egy barlangot, részt venni valamelyik pincészet dűlőtúráján, kipróbálni egy új éttermet. Magyarország turisztikai kínálata a nyár, a főszezon elmúltával is számos lehetőséggel várja az útra kelőket.

Legfrissebb lapszámunkban a Bakonyban szerzetesek és szentek múltjába révedünk, a Zselicben szarvasok nyomába eredünk. A Szalajka-völgyben kisvasutazunk és pisztrángozuk, a Dunakanyarban felkapaszkodunk a legszebb panorámát ígérő magaslatokra, és számba vesszük a legizgalmasabb hazai állatkerteket.

Megmutatjuk, hogy Tokaj-hegyalja sokkal több mint bor, vagy egy nagyváros, így Szeged is lehet remek úti cél az őszi szünetben, a Balatonról pedig ősszel sem kell megfeledkeznünk.

LAPOZZON BELE A CSODÁS MAGYARORSZÁG MAGAZIN ÚJ SZÁMÁBA ITT >>>

A magazin nyomtatott formátumban elérhető az október 1-jén megjelenő megyei napilapok önálló mellékleteként, az országos terjesztésű lapok közül keresse a Blikkben, a Világgazdaságban vagy a Magyar Nemzetben!


A kiadvány főtámogatója: