Itt a Csodás Magyarország magazin szeptemberi száma!

Forrás: turizmus.com

 2020. szeptember 08. 11:09

A szerkesztőségünk gondozásában készült belföldi utazási magazin kedden megjelent száma lapozható formátumban elérhető weboldalunkon. Mutatjuk, mit ajánlunk szeptemberre.

Számos okot tudunk felsorolni, miért ne hagyjunk fel ősszel sem az utazásokkal. A nap heve mostanra simogató, melengető fénnyé szelídül, így szeptember az egyik legkedvezőbb hónap az energiaraktárakat feltöltő kirándulásokhoz és a felfedező országjáráshoz. A fák csodás, sárgás-vöröses árnyalatokba öltöznek, feldobva az őszi hétköznapokban borongósabbá váló hangulatunkat.

A lapozható verzióért kattintson a képre!

Fotó: turizmus.com

Töltsünk hát minél több időt a természetben, gázoljunk az erdei avarban, induljunk a hegytetők meghódítására, pattanjunk kerékpárra, vagy egyszerűen csak bökjünk a térképre, és utazzunk el egy olyan hazai város, táj felfedezésére, ahol eddig még nem jártunk. Útravalóul számos tippet adunk ehhez mostani lapszámunkban is.

Elkerekezünk a Villányi borvidék pincefalvaiba, ahol kezdődik a szüret, vulkántúrát teszünk a Ság hegyre, bebarangoljuk Pécs és Eger girbegurba utcáit. Libegővel magasra törünk a hegycsúcsokra, és leereszkedünk föld alatti sétákra a Budapest alatt rejtőző barlangokba.

Megmutatjuk, hogy a Hortobágy sokkal több, mint pusztaság, és még szeptemberben sem késő benevezni egy nyaralóhajós kirándulásra a Felső-Tisza vidékén. S ez az ősz arra is alkalmas lehet, hogy kipipáljunk egy sokunk bakancslistáján szereplő tételt, a Balaton körbebringázását.

BELFÖLDI ÚTI TIPPEKÉRT LAPOZZON BELE A CSODÁS MAGYARORSZÁG MAGAZIN ÚJ SZÁMÁBA ITT >>>

A magazin nyomtatott formátumban elérhető a szeptember 8-án megjelent megyei napilapok önálló mellékleteként, az országos terjesztésű lapok közül keresse a Blikkben, a Világgazdaságban vagy a Magyar Nemzetben!


A kiadvány főtámogatója: