Itt a Csodás Magyarország magazin új száma!

Forrás: turizmus.com

 2020. július 27. 19:18

Kedden megyei és országos napilapok mellékleteként, szerkesztőségünk gondozásában megjelenik a Csodás Magyarország új száma. A belföldi utazási magazin nálunk lapozható formátumban már elérhető.

A magazin borítója

Fotó: turizmus.com

Ha nyár, akkor tenger? Idén, a Covid-19 felbukkanásával, sok családban megkérdőjeleződött ez a kézenfekvő választás a nyaralás helyszíneként. Most nem túlzás kijelenteni, hogy a külföldinél biztonságosabb a Magyarországon tervezett utazás.

Akik csak víz mellett tudják elképzelni a pihenést, azoknak sem kell csupán a magyar tengerrel beérniük. Fedezzük fel, hogy a Balatonon kívül milyen csodákat tartogat a  többi nagy tavunk és folyóink!

A kajakkal, kenuval érkezőket több száz kilométernyi vadregényes vízi út várja a Szigetközben. A Tisza-tavat akár egy nap alatt is körbebringázhatja a család, amit összeköthet a titkos lagúnákat bemutató csónaktúrákkal és nagy csobbanásokkal a felújított strandokon.

Az aktív nyaralás kedvelőinek igazi paradicsoma a világörökség részeként jegyzett Fertő-táj, az Orfűre érkezők pedig egyenesen négy tó közül választhatnak. Aki inkább a termálvizeket szereti, látogasson el a Gyógyvizek Völgyébe, ahol mindennap másik fürdőben mártózhat meg.

 

Vagy miért ne lehetnénk turisták a saját fővárosunkban, amelynek látnivalói, kulturális kincsei, szórakozási lehetőségei vetekszenek a világvárosokéval? Mostani lapszámunkban Budapest felfedezéséhez is számos tippet adunk – földön, vízen, levegőben.

BELFÖLDI UTAZÁSI TIPPEKÉRT LAPOZZON BELE A CSODÁS MAGYARORSZÁG MAGAZIN ÚJ SZÁMÁBA ITT >>>

A magazin nyomtatott formátumban elérhető a megyei napilapok önálló mellékleteként, az országos terjesztésű lapok közül keresse a Blikk, a Világgazdaság vagy a Magyar Nemzet július 28-ai számában!


A kiadvány főtámogatója: