Itt a Magyarország vár belföldi utazási magazin új száma

Forrás: turizmus.com

 2021. augusztus 17. 16:44

A szerkesztőségünk gondozásában készült és ma megjelent belföldi utazási magazin lapozható formátumban már elérhető weboldalunkon. Mutatjuk, mit ajánlunk a következő hetekre.

A Covid-járvány leküzdött harmadik és várható negyedik hulláma között még inkább szükségünk van a feltöltődésre és a lazításra. Adjuk hát át magunkat a pihenésnek, a kikapcsolódásnak, hogy ősszel újult erővel tudjuk folytatni a hétköznapok küzdelmeit!

A lapozható verzióért kattintson a képre!

Fotó: turizmus.com

Engedjük meg magunknak a gondtalan heverészést a vízparton, a céltalan bóklászást egy számunkra kedves vagy éppen idegen városban, a belefeledkezést egy izgalmas kiállításba, vagy csak egy kellemes vacsorát egy újonnan felfedezett étterem teraszán. Ezekhez az önfeledt kalandozáshoz ajánlunk ismert vagy felfedezésre érdemes helyeket országszerte a Magyarország vár magazin legfrissebb számában.

Megmutatjuk, hogy egy föld körüli utazáshoz elég csupán Nyíregyházáig elzarándokolni, és bebizonyítjuk, hogy a Balaton déli partján sem csak a strandolásról szólhat a nyaralás. Bringára pattanva középkori templomok nyomába eredünk a Dél-Alföldön, a Dunakanyarban pedig vízre szállva rejtett szépségeit tárja elénk a táj. Vendégségbe megyünk a legendák kastélyába, és megnyitása előtt megmutatjuk a Budavári Palota hamvaiból újjászületett csodáját is.

LAPOZZON BELE A MAGYARORSZÁG MAGAZIN ÚJ SZÁMÁBA ITT >>>

A Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány kiadásában megjelent belföldi utazási magazin nyomtatott formátumban elérhető az augusztus 17-én megjelent megyei napilapok önálló mellékleteként, az országos terjesztésű lapok közül keresse behúzva a Figyelőben, a Világgazdaságban, a Nemzeti Sportban, a Borsban, a Ripost 7-ban, a Magyar Nemzetben, a Mandinerben vagy a Szabad Földben.

A magazin korábbi cikkeit online a Turizmus.com oldalán ezen a linken olvashatja el.


A Magyarország vár című kiadvány főtámogatója: